Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 January 2023 07:47

Τι προσφέρει η νέα Nova

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, η σημαντική ενοποίηση των Wind και Nova, «γεννώντας» τη νέα Nova. Η αγωνία του επαγγελματικού και καταναλωτικού κοινού για το «έχουμε να περιμένουμε» από εδώ και πέρα τελειώνει, καθώς η ενισχυμένη Nova ανακοίνωσε τα ανανεωμένα προϊόντα της για κινητή, σταθερή, Internet και ψυχαγωγία.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα προϊόντα κινητής, Unlimited+,σχεδιασμένα να παρέχουν υπερεπάρκεια δεδομένων, απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα μηνύματα. Τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για κάθε χρήστη κινητής, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτοκινητών, καθώς τα νέα συμβόλαια ξεκινούν από μόλις 13€.

Η Nova ανακοίνωσε επιπλέον τις νέες προσφορές για Internet μέσω δικτύου οπτικών ινών με υψηλές ταχύτητες 500Mbps και 1Gbps στα 26€ και 33€, αντίστοιχα. Οι ταχύτητες αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά από το δικό της, διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο.

Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners, δήλωσε αναφορικά: «Σήμερα, γίνεται πράξη ένα ορόσημο για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των media στην Ελλάδα. Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στο εγχείρημα της συνένωσης Nova-Wind, διαμορφώνοντας έναν ισχυρό και διαφορετικό πάροχο που θα συμβάλει ουσιαστικά στις προοπτικές ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας, αξιοποιώντας επενδύσεις σε υποδομές δικτύου, σε περιεχόμενο, στην τεχνολογία και σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Η νέα Nova είναι εδώ ως απόδειξη του τρόπου με τον οποίο ένα τολμηρό όραμα μπορεί να υποστηρίξει συνολικά τις δυνατότητες ανάπτυξης της Ελλάδας».

Τέλος, η Nova ετοιμάζεται να μεγαλώσει το δίκτυο καταστημάτων της, που θα περιλαμβάνει σχεδόν 300 σημεία, ενώ εγκαινιάζει και καινούργια ιστοσελίδα.

Tεύχος 205

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ