Skip to main content
3 March 2023 07:43

Την υπηρεσία e-SignIT της Adacom επέλεξε η ΕΕΤΤ

Συνεχίζεται η αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνουν οι λύσεις και οι υπηρεσίες της ADACOM από την ελληνική αγορά. Μετά την πρόσφατη κατοχύρωση του έργου από την ΚτΠ για την ασφάλεια πληροφοριών στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ II, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων επέλεξε τη νέα υπηρεσία e-SignIT της Adacom Cyber Security για τη διακίνηση, ηλεκτρονική σφράγιση και αποστολή των εγγράφων της στους παραλήπτες τους.

Η υπηρεσία e-SignIT συνιστά μία ολοκληρωμένη λύση που συνδράμει στην καθημερινή εταιρική λειτουργία, σε διαδικασίες όπως η προετοιμασία εγγράφων, η ροή εργασιών και η προβολή, συμπλήρωση, υπογραφή και παρακολούθηση αυτών.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας, αποτελεί η δραστική μείωση του χρόνου διακίνησης των προς σφράγιση εγγράφων, μαζί με την σημαντική μείωση του κόστους που προκύπτει από την ψηφιοποίηση μιας διαδικασίας που περιλαμβάνει μεγάλους όγκους εγγράφων.

Η υπηρεσία e-SignIT βοηθά τους οργανισμούς από την προετοιμασία των εγγράφων και την δημιουργία εγκριτικών ροών έως την αποστολή ειδοποιήσεων και υπενθυμίσεων στους εμπλεκόμενους κάθε ροής, την παρακολούθηση της προόδου των εργασιών και φυσικά τη διασύνδεση με τις πιστοποιημένες υπογραφές των χρηστών.

Τεύχος 239

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ