Skip to main content
27 June 2023 06:44

Τα Public επενδύουν στο Bookvoice.gr

Το Public Group ανακοίνωσε τη νέα επενδυτική του δραστηριότητα στο Bookvoice.gr, την πλατφόρμα audiobooks στην Ελλάδα μέσω του επενδυτικού βραχίονα Public Capital Partners. Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής συνεργασίας που ξεκίνησαν τα Public με το Bookvoice.gr νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Όπως αναφέρει ο Όμιλος, οι στρατηγικές κινήσεις του Public Group στον τομέα του digital περιεχομένου και συγκεκριμένα στην κατηγορία των audiobooks είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τη φιλοσοφία του οικοσυστήματος που έχει ήδη διαμορφώσει, διαδραματίζοντας έναν θετικό ρόλο στην προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, την υποστήριξη ταχέως αναπτυσσόμενων scale-up εταιρειών, αλλά και στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνεργασία του Public Group, ο κος Σπήλιος Λαμπρόπουλος, Operating Partner Public Group, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινώντας την εμπορική στρατηγική συνεργασία μας με το Bookvoice.gr λίγο καιρό πριν, βασική μας φιλοδοξία ήταν να προσφέρουμε στο κοινό νέους, συναρπαστικούς τρόπους να απολαύσουν τη μαγεία του βιβλίου. Αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία και το πάθος της πολυτάλαντης ομάδας του Bookvoice.gr, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα επενδύουμε σε αυτήν, επιτρέποντάς της να απελευθερώσει ακόμη περισσότερο την πλήρη δυναμική της. Ακόμη περισσότερο, μας χαροποιεί που το Bookvoice.gr ενδυναμώνεται με τον κατάλογο της πλατφόρμας TapeTales.gr, διαμορφώνοντας μια ολοκληρωμένη και ασυναγώνιστη, ποιοτικά και ποσοτικά, πρόταση για παιδιά και γονείς, ένα κοινό που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το brand Public. Με δεδομένο ότι τα Public είναι ο leader της αγοράς του βιβλίου σε Ελλάδα και Κύπρο, θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι προσφέρουμε τα audiobooks σε ένα ευρύτερο κοινό, καθώς ο βασικός στόχος κάθε ανθρώπου, θεσμού, φορέα ή εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο του βιβλίου είναι να διασφαλίσει τη διάδοση της βιβλιοφιλίας».

Τεύχος 314

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ