Skip to main content
3 November 2022 07:47

Τα νέα γραφεία της KPGM στο The Wave

Σύναψη συμφωνίας με την PRODEA Investments ανακοίνωσε η KPMG. Η συμφωνία προβλέπει την εγκατάσταση των νέων γραφείων της KPMG στο βιοκλιματικό κτίριο της PRODEA, The Wave, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 44, στην Αθήνα.

Το The Wave είναι ένα κτίριο γραφείων επιφάνειας 5.500 τ.μ. και βρίσκεται υπό πλήρη ανακαίνιση με τις πλέον σύγχρονες τάσεις αειφορίας και τεχνολογίας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022. Η εγκατάσταση είναι πιστοποιημένη για τα βιοκλιματικά της χαρακτηριστικά κατά LEED Gold, παρέχοντας τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας και εξοικονόμησης ενέργειας. H νέα πρόσοψη, σχεδιασμένη από την αρχιτεκτονική ομάδα της Tsolakis Architects, είναι εμπνευσμένη από την αέναη κινητικότητα της Λεωφόρου Συγγρού που μεταφράστηκε σε κίνηση κύματος και ταυτόχρονης σκίασης και έδωσε και το όνομα του κτιρίου.

Η τοποθεσία του κτιρίου βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του επιχειρηματικού κέντρου της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από το Μουσείο της Ακρόπολης και της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και εξυπηρετείται από δύο σταθμούς μετρό, τραμ και λοιπά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο κος Νίκολαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «Τα νέα γραφεία σηματοδοτούν την “αλλαγή σελίδας” και την προσήλωσή μας σε ένα μεγάλο στρατηγικό πλάνο για περαιτέρω ανάπτυξη προς όλες τις κατευθύνσεις. Το κέντρο της Αθήνας αποτελεί πια σημαντικό πόλο έλξης επενδυτών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με έντονο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό γίγνεσθαι. Στο πλαίσιο αυτό, η KPMG στην Ελλάδα θα βρίσκεται στον παλμό των εξελίξεων και στην «καρδιά» του επιχειρηματικού άξονα που διαγράφει η Λεωφόρος Συγγρού. Παράλληλα, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, οι νέοι μας χώροι αφουγκράζονται τόσο τις περιβαλλοντολογικές μας δεσμεύσεις για να ένα πιο βιώσιμο μέλλον, όσο και την παροχή μοντέρνων τεχνολογικών και κτιριακών υποδομών για το πιο σπουδαίο κεφάλαιο της KPMG: τους ανθρώπους μας».

Ο κος Αριστοτέλης Καρυτινός, Διευθύνων Σύμβουλος της PRODEA Investments, με τη σειρά του δήλωσε πως: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την εταιρεία μας η μακροχρόνια συνεργασία που ξεκινάμε με την KPMG στο The Wave, ένα κτίριο εξαιρετικής ποιότητας και προβολής, που αναπτύσσεται με γνώμονα τις αρχές της βιωσιμότητας και ταυτίζεται απόλυτα με το κύρος και τις αρχές της KPMG. Η επιλογή από την KPMG ενός κτιρίου της PRODEA είναι η καλύτερη αναγνώριση της ποιότητας που προσφέρουμε αλλά και της συνέπειας και αφοσίωσης προς την εξυπηρέτηση των μισθωτών μας σε όλη τη διάρκεια της μισθωτικής μας σχέσης».

Τεύχος 164

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ