Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 August 2023 06:44

Τίτλοι τέλους για τη MediaMarkt

Μετά από 18 χρόνια πορείας στην Ελλάδα, η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα Public. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η στενή συνεργασία των δύο brands λιανικής έθεσε ισχυρές βάσεις για τη συνδημιουργία του πρωτοποριακού concept Public + home, ενός τύπου καταστήματος που συνδυάζει τα καλύτερα από δύο συναρπαστικούς κόσμους.

Τα καταστήματα MediaMarkt σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε Public + home, ενσωματώνοντας την τεράστια ποικιλία οικιακών συσκευών, τις ανταγωνιστικές προσφορές της MediaMarkt και τις στρατηγικές συμφωνίες με κορυφαίες μάρκες, όπως είναι οι Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens, Pitsos, Philips.

Όπως αναφέρεται, οι προσφορές των MediaMarkt σε οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες πλέον στα καταστήματα Public + home και στο Public.gr σε ακόμη πιο ελκυστική μορφή. Οι καταναλωτές θα συναντούν καθημερινά ευκαιρίες από επώνυμες μάρκες, και μαζί με κορυφαίες υπηρεσίες θα δίνουν λύσεις σε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι. Ήδη, τα εγγεγραμμένα μέλη των MediaMarkt αρχίζουν και απολαμβάνουν τις πρώτες προσφορές στα Public, που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες της οικογένειας. Το MediaMarkt.gr μεταφέρεται από 1/9 στο αναβαθμισμένο Public.gr, που από το 2022 έχει προσθέσει ασυναγώνιστη ποικιλία μικρών και μεγάλων συσκευών για το σπίτι, επέκταση εγγύησης και πολλούς τρόπους εύκολων πληρωμών και παραδόσεων.

Τεύχος 338

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ