Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 May 2022 09:00

Τέλειες βαθμολογίες για τα Sophos Intercept X και Sophos Home σε τρεις δοκιμές αξιολόγησης της SE Labs

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν στην Sophos για τις βαθμολογίες Συνολικής Ακρίβειας 100% (Total Accuracy) του προϊόντος Sophos Intercept X για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, καθώς και για τη βαθμολογία Συνολικής Ακρίβειας 100% για το Sophos Home στην κατηγορία προστασίας για οικιακούς χρήστες/ καταναλωτές στις δοκιμές αξιολόγησης Endpoint Security της SE Labs για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς (Jan-Mar 2022).

100% προστασία για μεγάλες επιχειρήσεις: Το Intercept X επιβεβαίωσε τον τίτλο «Best Enterprise Endpoint Protection 2021» που είχε κερδίσει πέρυσι από την εταιρείας SE Labs λαμβάνοντας βαθμολογία 100% στους τομείς «protection accuracy», «legitimate accuracy» και «total accuracy» με μηδενικά μάλιστα ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα εδώ.
100% προστασία για μικρές επιχειρήσεις: Με βαθμολογία 100% στους τομείς «protection accuracy», «legitimate accuracy» και «total accuracy» με μηδενικά ψευδώς θετικά αποτελέσματα, το Intercept X είναι η τέλεια επιλογή για τη προστασία των μικρών επιχειρήσεων. Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα εδώ.
100% προστασία για το σπίτι: Οι οικιακοί χρήστες εκτίθενται στο ίδιο κακόβουλο λογισμικό και στις ίδιες επιθέσεις με τις μεγάλες επιχειρήσεις. Το Sophos Home χρησιμοποιεί την ίδια ισχυρή τεχνολογία που διατηρεί όλους τους μεγάλους οργανισμούς ασφαλείς. Η εφαρμογή/ υπηρεσία έλαβε βαθμολογία 100% στους τομείς «protection accuracy», «legitimate accuracy» και «total accuracy» με μηδενικά ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα εδώ.

Δοκιμάστε το Intercept X σήμερα: Το Intercept X ελαχιστοποιεί την επιφάνεια επίθεσης και αποτρέπει τις επιθέσεις από το να εκτελεστούν. Συνδυάζει τεχνολογίες anti-exploit και anti-ransomware, βαθιά εκμάθηση AI και τεχνολογία ελέγχου για να αποτρέψει τις επιθέσεις να επηρεάσουν τα συστήματά σας. Ενσωματώνει ισχυρή τεχνολογία extended detection & response (XDR) με αυτοματοποιημένες ανιχνεύσεις και έρευνες, ώστε ο χρόνος εντοπισμού και απόκρισης σε απειλές να είναι ο ελάχιστος δυνατός. Μάθετε περισσότερα και ξεκινήστε μία δοκιμή δωρεάν.
Αναζητάτε προστασία για τις οικιακές σας συσκευές; Ξεκινήστε μια δωρεάν δοκιμή του Sophos Home.

Τεύχος 56

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ