Skip to main content
17 February 2023 07:43

Σύνοδος κυβερνοασφάλειας από τη Fortinet

Η Fortinet, μία εκ των κορυφαίων παρόχων λύσεων κυβερνοασφαλείας ανά τον κόσμο, ανακοίνωσε πως το φετινό virtual Operational Technology Summit θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου 2023.

Βασικοί ομιλητές τού event θα είναι ο MK Palmore, Διευθυντής του Γραφείου του CISO στο Google Cloud και ο Justin Woody, Διευθυντής Καινοτομίας στο Claroty, οι οποίοι θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους αναφορικά με τις τελευταίες τάσεις στην κυβερνοασφάλεια και θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τις πιο πρόσφατες απειλές και προκλήσεις στο κυβερνοχώρο.

Όπως αναφέρει η Fortinet, η εκδήλωση αποτελεί «must» για όποιον επαγγελματία θέλει να προωθήσει τη στρατηγική ασφαλείας OT και επιδιώκει να μειώσει το λειτουργικό κίνδυνο και να αυξήσει τα επίπεδα κυβερνοανθεκτικότητας της εταιρείας του.

«Καθώς κακόβουλοι φορείς αναπτύσσουν ολοένα και πιο εξελιγμένες και καταστροφικές επιθέσεις και στοχεύουν συγκεκριμένα δίκτυα OT, οι οργανισμοί οφείλουν να διασφαλίζουν ότι όλες οι συσκευές εντός του δικτύου παραγωγής IT και OT παραμένουν ασφαλείς, διαθέσιμες και ασφαλείς», καταλήγει η εταιρεία.

Μπορείτε να την πραγματοποιήσετε εδώ την εγγραφή σας στο Operational Technology Security Summit.

Τεύχος 230

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ