Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 January 2023 07:44

Συστήματα X-rays για έλεγχο σε συρμούς τρένων

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) διακήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό (μέσω ΕΣΗΔΗΣ) άνω των ορίων για την ανάθεση σύμβασης με τίτλο Προμήθεια και συντήρηση σταθερών συστημάτων X-rays για έλεγχο σε συρμούς.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι:

• H προμήθεια και εγκατάσταση δύο σταθερών συστημάτων X-rays για έλεγχο σε συρμούς.

• H παροχή υπηρεσιών τριετούς περιόδου συντήρησης αυτών μετά τη λήξη της περιόδου τριετούς εγγυημένης λειτουργίας.

Η Τελωνειακή Υπηρεσία, για την επιτέλεση του έργου και της αποστολής της, όσον αφορά στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, των ναρκωτικών, των όπλων, των εκρηκτικών, καθώς και την προστασία της δημόσιας υγείας, των πολιτιστικών αγαθών και του νόμιμου εμπορίου θα χρησιμοποιήσει, πέραν των άλλων μέσων, και δύο σταθερά ανιχνευτικά συστήματα με X-rays ελέγχου συρμών, τα οποία θα αξιοποιηθούν στον έλεγχο του περιεχομένου των εμπορευματοκιβωτίων που μεταφέρονται σιδηροδρομικώς.

Ο χρόνος παράδοσης των δύο σταθερών συστημάτων X-rays για έλεγχο σε συρμούς δεν πρέπει να ξεπερνά τους εννέα μήνες από την ημερομηνία που θα υποδειχθούν στον ανάδοχο τα σημεία εγκατάστασης και εφόσον έχουν εκδοθεί οι τυχόν απαραίτητες εγκρίσεις.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 14.756.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 15.00.

Τεύχος 203

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ