Skip to main content
21 October 2022 06:45

Συνεργασία Thales με ελληνικές εταιρείες για εξοπλισμό των Φρεγατών FDI Belharra

Η Thales, που επενδύει στις ψηφιακές και «deep tech» καινοτομίες, υπέγραψε νέες συμβάσεις με τοπικούς εταίρους, όπως η AKMON, η SSMART και η SSA, που αφορούν τις φρεγάτες FDI Belharra. Η εταιρεία σχεδιάζει να διευρύνει περαιτέρω τη συμμετοχή κι άλλων εταιρειών της Ελληνικής βιομηχανίας σε αντίστοιχα έργα παγκοσμίως στον τομέα κατασκευών και ολοκλήρωσης συστημάτων για το ναυτικό.

Επιπλέον, η Thales σχεδιάζει να ενισχύσει τις δυνατότητές της στην Ελλάδα εντός του 2023, με σκοπό να αναπτύξει το οικοσύστημα των Ελλήνων προμηθευτών της. Η Thales θα εξετάσει κάθε ευκαιρία και δεσμεύεται να συνεργαστεί με εταίρους της ελληνικής βιομηχανίας ή να αναπτύξει τις ακαδημαϊκές συνεργασίες της μέσω των πανεπιστημίων και των ερευνητικών κέντρων.

Ο Διευθυντής της Thales για Ελλάδα και Κύπρο και Διευθύνων Σύμβουλος της Thales Hellas, Patrick Defranoux, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας από την ελληνική βιομηχανία, AKMON, SSMART και SSA, στο πλαίσιο του προγράμματος των φρεγατών FDI Belharra. Ανυπομονούμε για την επικείμενη επέκταση της ελληνικής εφοδιαστικής μας αλυσίδας εντός του 2023».

Τεύχος 156

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ