Skip to main content
12 June 2024 06:41

Συνεργασία Schneider Electric και DC Smarter

Η Schneider Electric συνεργάζεται με τον καινοτόμο πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής DC Smarter για την ενσωμάτωση του κορυφαίου στην αγορά λογισμικού Digital Twin, DC Vision, στην βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης υποδομών Data Center (DCIM) της Schneider Electric, EcoStruxure IT Advisor.

Διαθέσιμο άμεσα για αγορά μέσω της Schneider Electric, το DC Vision χρησιμοποιεί δεδομένα από το EcoStruxure IT και τα συνδυάζει με την επαυξημένη πραγματικότητα (AR) για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού που συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της απόδοσης των υποδομών και στην αύξηση της λειτουργικής ανθεκτικότητας.

Με την ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογιών και την ενοποίηση των δεδομένων από τις τεχνολογίες DCIM, IT Service Management (ITSM) και Building Management System (BMS) στο πλαίσιο του Digital Twin, οι φορείς εκμετάλλευσης των Data Centers μπορούν να αποκτήσουν λεπτομερή εικόνα της υγείας και της κατάστασης της υποδομής τους και να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την αύξηση της απόδοσης, της βιωσιμότητας και της αξιοπιστίας.

Επιπλέον, καταργώντας τα συμβατικά σιλό πληροφορικής, το Digital Twin επιτρέπει στους ιδιοκτήτες, στους φορείς εκμετάλλευσης και στους διαχειριστές πληροφορικής να απεικονίζουν το περιβάλλον του Data Center χρησιμοποιώντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και να δημιουργούν έτσι ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό αντίγραφο που αξιοποιεί όλα τα σχετικά δεδομένα απόδοσης από το Data Center.

Το DC Vision, ενσωματωμένο στο Schneider Electric EcoStruxure IT Advisor, παρέχει επίσης βασικές ευκαιρίες για απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων στο εργοτάξιο και των απομακρυσμένων τεχνικών. Η λειτουργία Remote Assist, για παράδειγμα, καθιστά δυνατή την αλληλεπίδραση εμπειρογνωμόνων και συναδέλφων με την πλατφόρμα σε πραγματικό χρόνο και την κοινή προβολή AR του κρίσιμου περιβάλλοντός τους, για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση της συλλογικής επίλυσης προβλημάτων παράλληλα με την επεξεργασία σύνθετων εργασιών, ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Η τεχνολογία Digital Twin της Schneider Electric αποτελεί σημαντικό πυρήνα των προηγμένων δυνατοτήτων του DC Vision. Με τη λύση EcoStruxure IT Advisor της Schneider Electric, μπορεί να δημιουργηθεί μια εικονική αποτύπωση του φυσικού Data Center, συμπεριλαμβανομένης της απαραίτητης βάσης δεδομένων.

ΤΕΥΧΟΣ 526

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ