Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 July 2024 06:47

Συνεργασία Globe One Digital και Allianz European Reliance

Τη νέα εποχή στη στρατηγική συνεργασία τους εγκαινιάζουν η Globe One Digital και η Allianz European Reliance. Αποτελώντας εδώ και μια πενταετία τον στρατηγικό συνεργάτη της Allianz Direct στην Ελλάδα σε θέματα digital marketing, η Globe One Digital αναλαμβάνει πλέον έναν διευρυμένο ρόλο, με στόχο να συνεισφέρει στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Allianz European Reliance, βοηθώντας τη να «ξεκλειδώσει» το επόμενο επίπεδο υπηρεσιών στο digital performance marketing και να διαμορφώσει νέα δεδομένα στον κλάδο.

Στη βάση της συνεργασίας, η Globe One Digital θα συνεισφέρει στην 25ετή της πείρα και τεχνογνωσία, όσον αφορά στην προώθηση των ψηφιακών υπηρεσιών από εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου, προκειμένου να εξασφαλίσει στην Allianz European Reliance βελτιωμένες υπηρεσίες ψηφιακής επικοινωνίας, αξιοποιώντας καινοτόμες πρακτικές performance marketing και εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις. Με την καθοδήγηση της Globe One Digital, η Allianz European Reliance αποκτά έναν στρατηγικό εταίρο στην πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού της, με στόχο την ομαλή μετάβαση σε ηλεκτρονικά ασφαλιστικά συστήματα αιχμής προς όφελος των πελατών της.

Στη βάση της συνεργασίας τους, η Globe One Digital θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, την ενοποίηση όλων των καναλιών επαφής της Allianz European Reliance στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο τη δημιουργία ενός συνολικού ψηφιακού οικοσυστήματος, διασφαλίζοντας μια συνεκτική και ηχηρή παρουσία στα social media. Έτερος στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι η ενίσχυση της δυναμικής του brand, μέσα από την υλοποίηση επιδραστικών στρατηγικών social media εκστρατειών, που υπερβαίνουν τις συμβατικές προσεγγίσεις.

ΤΕΥΧΟΣ 539

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ