Skip to main content
17 March 2023 07:51

Συνεργασία της DIVITEC με LEXGO και MOMODESIGN

Η DIVITEC, εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοίνωσε την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά, των προϊόντων δύο γνωστών εταιρειών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, των LEXGO και MOMODESIGN.

Αρχικά, η LEXGO παράγει μια σειρά από ηλεκτρικά πατίνια και hoverboards, που διακρίνονται για την αντοχή, το ιδιαίτερο design και την καταλληλότητά τους για επιβάτες κάθε ηλικίας. Μέσα από τη συνεργασία με την DIBITEC, πλέον τα προϊόντα της  LAXGO θα είναι διαθέσιμα και για το ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Κατά δεύτερον, το διεθνώς κορυφαίο ιταλικό brand MOMODESIGN, με το οποίο επίσης θα συνεργάζεται η DIVITEC, ανέθεσε στην LEXGO την παραγωγή των προϊόντων του, αναγνωρίζοντας την τεχνολογική υπεροχή της. 

Με βάση τα παραπάνω, η DIVITEC θα διαθέτει στην αγορά μεγάλη ποικιλία μοντέλων των δύο εταιρειών. Τα προϊόντα της LEXGO και της MOMODESIGN είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops, από την DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη και για το service, προφέροντας και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τεύχος 249

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ