Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 May 2024 06:47

Συνεργασία ανάμεσα σε Pure Storage και ASBIS

Η ASBIS Enterprises PLC, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Pure Storage για τη διανομή των λύσεων της Pure στην ελληνική αγορά. H Pure Storage αποτελεί μια παγκοσμίως πρωτοπόρο εταιρεία πληροφορικής γνωστή για τις σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει στο τομέα της αποθήκευσης δεδομένων.

Η συγκεκριμένη συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη στρατηγική εδραίωση και επέκταση των δραστηριοτήτων της ASBIS στην ελληνική αγορά. Ειδικότερα, η συνεργασία με την Pure Storage δίνει τη δυνατότητα στην ASBIS να παρέχει ισχυρότερη υποστήριξη στους πελάτες για την επίλυση ακόμα και των πιο υψηλών απαιτήσεων αποθήκευσης δεδομένων, όπως η εκθετική αύξηση του όγκου δεδομένων, η επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας, η μεγιστοποίηση της αξίας διάθεσης ως υπηρεσίας και η διασφάλιση της ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο.

Από την πλευρά της, με την είσοδό της στην ελληνική αγορά, η Pure Storage αναδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή της για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού και την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων με μια καινοτόμο πλατφόρμα αποθήκευσης δεδομένων. Ο κος Geoff Greenlaw, Αντιπρόεδρος του τμήματος Συνεργατών, EMEA και LatAm, της Pure Storage, σχολιάζει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη σχέση μας με την ASBIS στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα μας θα υποστηρίξει τις εταιρίες να ανταποκριθούν στις πιο σύνθετες ανάγκες τους σε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης της ανισοκατανομής δεδομένων, της βιωσιμότητας και της υιοθέτησης λύσεων as-a-Service. Από κοινού, θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας στην Ελλάδα να επιτύχουν τους στόχους τους».

ΤΕΥΧΟΣ 506

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ