Skip to main content
18 May 2022 09:01

Στον γαλαξία του ψηφιακού μετασχηματισμού

Του Αντώνη Βαμβακάρη

Η NSS μια πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής, μας δίνει το στίγμα των εξελίξεων στον κόσμο της τεχνολογίας μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Στην τεχνολογική επανάσταση που ζούμε, η ανάγκη ψηφιακού μετασχηματισμού είναι ένα πολύπλοκο παζλ, που καλούνται να λύσουν επιχειρήσεις και οργανισμοί, στηριζόμενοι σε συνεργάτες και υπηρεσίες με υψηλή εξειδίκευση. Η υιοθέτηση ολοκληρωμένων λύσεων είναι ένας μονόδρομος που έχουν να ακολουθήσουν όλοι, με στόχο την παροχή λύσεων που αφορούν στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών, των Ενοποιημένων Επικοινωνιών, της Δικτύωσης, των Αντιγράφων Ασφαλείας και της Ανάλυσης Δεδομένων.

Μια εταιρεία που παρέχει όλα τα παραπάνω – και όχι μόνο – και ιδρύθηκε από μηχανικούς με στόχο την επίλυση τεχνικών προβλημάτων πληροφορικής, είναι η NSS. Το Techmail είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Executive Director της εταιρείας κο Γιώργο Καπανίρη για τις υπηρεσίες που παρέχει η NSS, αλλά και το όραμά του για έναν κόσμο που η τεχνολογία υπηρετεί τον άνθρωπο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.

Μας ξενάγησε στο Athens Cyber Park και μας εξήγησε τι σημαίνει Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας. Μας ανέλυσε πώς μπορεί να προσφέρονται ταυτόχρονα λύσεις αιχμής, αλλά και «Affordable cutting edge» και γνωρίσαμε πώς χτίζεται μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε πελάτη.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει το θέμα της εκπαίδευσης στελεχών και συνεργατών, στο οποίο η NSS έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά και μια εκτενής αναφορά στην κυβερνοασφάλεια. Για όλα τα παραπάνω, αλλά και τις σημαντικότερες τάσεις της τεχνολογίας για την χρονιά αυτή, δείτε το σχετικό βίντεο της συνέντευξης παρακάτω:

Τεύχος 67

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ