Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 November 2023 07:44

Στα κεντρικά γραφεία της SoftOne το Business Day

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Business Day, που διοργανώθηκε στα γραφεία του Ομίλου SoftOne, από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Όπως ανακοίνωσε η SoftOne, στο πλαίσιο του Business Day, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη του Ομίλου, να ενημερωθούν για το όραμα και την πορεία της εταιρείας, να συμμετάσχουν σε χρήσιμα workshops προγραμματισμού, project management και consulting και να ενημερωθούν εκτενώς από την ομάδα του HR για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη SoftOne.

To έναυσμα του event έδωσε ο CEO της SoftOne, κος Πάνος Μαρτίνης, χαιρετίζοντας τους/τις παρευρισκόμενους/ες φοιτητές/τριες και αποφοίτους/ες με μία αναλυτική παρουσίαση σχετικά με το όραμα και την πορεία της εταιρείας.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν παρουσιάσεις των εταιρειών που ανήκουν στον Όμιλο της SoftOne, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ένα πολύ ενδιαφέρον workshop, όπου οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες ενδιαφέροντος, ανάμεσα σε προγραμματισμό, project management και consulting.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας διοργανώθηκε για 11η φορά και προσέλκυσε, άλλη μία φορά, πλήθος νέων επαγγελματιών έως 30 ετών, αποφοίτων και φοιτητών, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο των επιχειρήσεων και να δικτυωθούν με τα στελέχη τους.

Τεύχος 398

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ