Skip to main content
30 June 2023 06:49

Σημαντική επένδυση gaming στη Θεσσαλονίκη

Η Battlenet Gaming Stations, αναπτυσσόμενη αλυσίδα Gaming Stations – τα οποία αποτελούν τομή και συνέχεια των προγενέστερων internet cafe – ανακοίνωσε μια μεγάλη επένδυση στον χώρο του gaming και των e-sports, με στόχο την ενίσχυση της ευρύτερης κοινότητας των e-sports στην Ελλάδα και τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου χώρου, ικανού να φιλοξενήσει εκδηλώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα Battlenet Arena, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, πρόσφατα υποβλήθηκε σε σημαντική αναβάθμιση εξοπλισμού. Με εντυπωσιακή χωρητικότητα 300+ θέσεων και πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη e-sports Arena στην Ευρώπη, ενώ είναι ανοιχτό στο κοινό 24/7. Διαθέτει μερικά από τα πλέον εξελιγμένα gaming setups στην Ελλάδα, PC Stage, τις πλέον υπερσύγχρονες κονσόλες, racing wheels, streaming room, VR, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, ο χώρος διαθέτει πλέον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία gaming στον χώρο του. Με ολοκαίνουργιες motherboard, επεξεργαστές i7 13700, πανίσχυρα τροφοδοτικά και κάρτες GPU 4070ti σε όλη την Arena, διασφαλίζεται ότι κάθε παίκτης μπορεί να απολαύσει απρόσκοπτο παιχνίδι και ασυναγώνιστες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Επιπλέον, οι υπολογιστές στο stage έχουν εξοπλιστεί με τις κορυφαίες κάρτες γραφικών RTX 4080, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυνατότητα του καταστήματος να φιλοξενεί εκδηλώσεις e-sports του υψηλότερου διαμετρήματος και δυνατότητα gaming 8K.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η Battlenet Gaming Stations επεκτείνει την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα. Μόνο τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία δημιούργησε με επιτυχία 8 πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα, ξεπερνώντας τα 98 Gaming Stations (Battlenet και υποστηριζόμενα), σε όλη τη χώρα, με συνεχείς επενδύσεις σε high-end gaming εξοπλισμό, αναβαθμίζοντας πλήρως την εμπειρία του gaming στο σύνολο των καταστημάτων.

Τεύχος 317

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ