Skip to main content
2 June 2022 08:57

Σεμινάριο για την εκμάθηση Python από την Interlei

Το πρόγραμμα PCAP: Certified Associate in Python Programmming καλύπτει βασικές γνώσεις προγραμματισμού σε Python, καθώς και γενικές έννοιες και τεχνικές προγραμματισμού. Η Python είναι η πολύ ευέλικτη, αντικειμενοστραφής γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιούν όχι μόνο νεοσύστατες εταιρείες, αλλά και οι ηγέτες του χώρου των νέων τεχνολογιών, όπως η Google, το Facebook, το Dropbox και η IBM.

Ο κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους υποψήφιους καταρτιζόμενους τις απαραίτητες δεξιότητες που σχετίζονται με τις πιο προηγμένες πτυχές του προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων, των πακέτων, των εξαιρέσεων, της επεξεργασίας αρχείων, καθώς και με τις γενικές τεχνικές κωδικοποίησης και τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό.

Το πρόγραμμα PCAP: Certified Associate in Python Programmming αποτελείται συνολικά από 70 ώρες εκπαίδευσης. Οι καταρτιζόμενοι οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις 4 πρώτες ενότητες της διδακτέας ύλης οδηγούνται στην πιστοποίηση PCEP: Certified Entry – Level Python Programmer. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι σπουδαστές, μετά από εξετάσεις πρακτικής και θεωρίας, λαμβάνουν από την Ακαδημία Cisco το αντίστοιχο “Letter of Certificate”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διδακτέα ύλη και τα διαθέσιμα τμήματα, πατήστε εδώ.

Τεύχος 78

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ