Skip to main content
10 March 2022 09:58

Σεμινάρια του EC-Council από την Interlei

H Interlei είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του EC-Council, του οργανισμού τεχνικής πιστοποίησης στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο (Cyber Security). Τα σεμινάρια του EC-Council προσφέρονται σε 145 χώρες έχοντας πιστοποιήσει περισσότερους από 200.000 επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας.

Τα διαθέσιμα σεμινάρια του EC-Council που έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στην Interlei είναι:

  • Certicied Ethical Hacker: Ένας πιστοποιημένος Ethical Hacker είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας που καταλαβαίνει και γνωρίζει πώς να αναζητά αδυναμίες και τρωτά σημεία στα συστήματα. Χρησιμοποιεί τις ίδιες γνώσεις, μεθόδους και εργαλεία με έναν χάκερ, αλλά με νόμιμο τρόπο για να αξιολογήσει το επίπεδο ασφάλειας. Η πιστοποίηση CEH επιβεβαιώνει τις γνώσεις στην ασφάλεια των δικτύων και των συστημάτων.
  • Computer Hacking Forensic Investigator: Ένα από τα επαγγέλματα που έχουν ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία 10 χρόνια είναι αυτό του Cybersecurity. Οι πρακτικές σε Network Defense, Ethical Hacking και Penetration Testing αποτελούν τους πυλώνες της ασφάλειας των ομάδων που ασχολούνται με Cybersecurity σε όλο τον κόσμο. Φυσικά το Digital Forensics δεν αποτελεί εξαίρεση. Είτε διευθύνετε μία ομάδα 2 ή 2.000 ανθρώπων οι οποίοι ασχολούνται με την αντιμετώπιση προβλημάτων σε cybersecurity στον οργανισμό σας, τότε το digital forensics είναι μια κρίσιμη δεξιότητα η οποία θα πρέπει να αποτελεί καθημερινή πρακτική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια του EC-Council που προσφέρει η Interlei, πατήστε εδώ.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, συμπληρώστε την φόρμα εδώ.

Τεύχος 25

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ