Skip to main content
4 May 2022 09:00

Πώς πρέπει να είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού;
Τι λέει ο Χρήστος Βυργιώτης, Managing Director της Divico Security

Ιδρυμένη το 1982 από τον Βυργιώτη Δημήτριο, η Divico Security είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας που επικεντρώνεται στην συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου.
Στην πολυετή πορεία της έχουν τιμήσει την Divico Security με την εμπιστοσύνη τους χιλιάδες κατοικίες, επιχειρήσεις και οργανισμοί. Η φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης οδήγησε την εταιρεία να εξειδικευθεί σε λύσεις ασφαλείας σε φωτοβολταϊκά συστήματα, ενώ η παρουσία και η φήμη της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει.

Πείτε μας λίγα λόγια για το Κέντρο Λήψεως Σημάτων και τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα από τα κορυφαία Κέντρα Λήψεως Σημάτων στην Ελλάδα με αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας που λειτουργεί σε 24ωρη βάση υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

Οι βασικές υπηρεσίες του Κέντρου Λήψεως Σημάτων προς τους Πελάτες / Συνεργάτες της είναι:

  • Οι υπηρεσίες τηλεχειρισμού που διατίθενται 24/7 με άμεση εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση συναγερμού το Κέντρο ειδοποιεί την Αστυνομία, τους ιδιοκτήτες και κινητοποιεί άμεσα περιπολικό της Divico Security (αναλόγως την διαθεσιμότητα της περιοχής).
  • Υπηρεσία όπλισης και αφόπλισης του συστήματος συναγερμού απομακρυσμένα.
  • Δυνατότητα απομακρυσμένης απενεργοποίησης της σειρήνας, όταν χτυπά από βλάβη ή εξαιτίας λανθασμένου χειρισμού.
  • Τεχνική υποστήριξη – λύνουμε τεχνικά προβλήματα χωρίς την παρουσία τεχνικού.
  • Υπηρεσία Divinet (τύπου Global SIM) για ακόμα πιο εγγυημένη ασφάλεια και προστασία που υποστηρίζεται από VODAFONE, WIND, COSMOTE.
  • Smart Video Verification – Οπτικοποίηση και επαλήθευση συναγερμού μέσω της Τεχνολογίας Video Analytics.
  • Υπηρεσία Ελέγχου Πρόσβασης & Ωραρίου.
  • Divico Portal, ένα μοναδικό εργαλείο για πιστοποιημένους εγκαταστάτες, όπου μέσω της σύνδεσης του συναγερμού με το κέντρο λήψεως της εταιρείας μας, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των συστημάτων των πελατών τους, από όπου και εάν βρίσκονται.

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις-σχέδια της Divico Security για το έτος 2022;

Πρωταρχικός στόχος της Divico Security για το 2022, είναι η αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των συνδρομητών της και των συνεργατών της, με βάση τις ανάγκες τους. Επιπλέον, ανάμεσα σε άλλους στόχους, η εταιρεία αναμένεται να μεταφερθεί σε νέες κτηριακές εγκαταστάσεις, καθώς οι ανάγκες μεγαλώνουν συνεχώς. Έχει ήδη σχεδιαστεί ένα νέο κτήριο ακριβώς δίπλα από το Κεντρικό Γραφείο όπου θα στεγάζονται τα νέα εργαστήρια R&D, καθώς και η διεύρυνση του Κέντρου Λήψεως Σημάτων με την προσθήκη νέων θέσεων εργασίας για παραπάνω χειριστές. Η Divico Security βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους εγκαταστάτες- συνεργάτες της και εκτός από προηγμένες υπηρεσίες Κέντρου Λήψεως Σημάτων,  προσφέρει και τεχνική υποστήριξη όπως: προγραμματισμός πινάκων από απόσταση και troubleshooting.

Ένας ακόμα στόχος αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων της θυγατρικής της εταιρείας Safemon, καθώς προσφέρει εξελιγμένες λύσεις στον τομέα των συστημάτων IBNS (Intelligent Banknote Neutrilization Systems) & CIT (Cash in Transit) που κατασκευάζονται και διατίθενται σε διάφορες τράπεζες και ιδιωτικές εταιρείες στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Εκτός από την Safemon πείτε μας μερικά προϊόντα που έχετε σχεδιάσει και παράγετε αυτή την στιγμή από το R&D τμήμα σας.

Με την ανάπτυξη του συγκεκριμένου τμήματος η εταιρεία μας  έχει αναπτύξει  και παράγει τα εξής καινοτόμα προϊόντα:

  • Τη συσκευή V-timer (διαθέσιμη σε αναλογικό, ψηφιακό, και σε Wi-Fi μοντέλο), για την εξοικονόμηση ενέργειας και τον χειρισμό του θερμοσίφωνα και άλλων ενεργοβόρων συσκευών σε οικίες και επιχειρήσεις.
  • Σειρήνες με φωνητική ομιλία.
  • Divico GO – μία φορητή συσκευή (μπουτόν πανικού) με απευθείας επικοινωνία αποκλειστικά με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Divico Security.
  • Χαλί πιέσεως ενεργοποίησης συναγερμού για μάντρες που προσφέρει 24ώρη περιμετρική προστασία στον εξωτερικό χώρο της οικίας (π.χ. κήπο) του πελάτη.
  • Συστήματα προστασίας σκαφών, και εξωλέμβιων μηχανών, ποδηλάτων και δίκυκλων.

Τεύχος 57

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ