Skip to main content
9 September 2024 06:55

Πρωτοποριακές συσκευές με AI από την Lenovo

Η Lenovo ανακοίνωσε τα πλέον πρόσφατα επιτεύγματά της στο πλαίσιο του Lenovo Innovation World 2024, παρουσιάζοντας μια σειρά συσκευών PC με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, που περιλαμβάνουν τους φορητούς υπολογιστές ThinkPad και ThinkBook, οι όποιοι έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν πλήρως τα δεδομένα, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τον μέσο καταναλωτή.

Το ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition, ένα πρωτοποριακό pc για επιχειρήσεις, που αναπτύχθηκε από κοινού με την Intel, διαθέτει τεχνολογία Intel® Core™ Ultra, προσφέροντας απαράμιλλες δυνατότητες AI και σχεδιασμό με επίκεντρο τον χρήστη. Η σειρά Lenovo Aura Edition περιλαμβάνει καινοτόμες λειτουργίες, όπως τα Smart Modes, τα οποία προσαρμόζουν κατά τρόπο αβίαστο τις επιδόσεις και τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στις δραστηριότητες του χρήστη, όπως και το Smart Share, που επιτρέπει την απρόσκοπτη κοινή χρήση εικόνων μεταξύ συσκευών με βάση το AI.

Παράλληλα, η Lenovo παρουσίασε το ThinkPad T14s Gen 6 AMD και το ThinkBook 16 Gen 7+ που βασίζονται σε επεξεργαστές AMD Ryzen™ AI, επιδεικνύοντας εξαιρετικές δυνατότητες σε επίπεδο ταυτόχρονης διαχείρισης πολλαπλών διαδικασιών, δημιουργικής έκφρασης και ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η Lenovo αποκάλυψε το ThinkBook 16 Gen 7, εξοπλισμένο με τον 8πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon® X Plus, προσφέροντας ισχυρές επιδόσεις AI σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσης το AI PC Fast Start, μια λύση που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους οργανισμούς να μεταβούν γρήγορα σε συσκευές έτοιμες για AI, μεγιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσης μέσω της συμβουλευτικής βασισμένης στο AI και της απλοποιημένης ανάπτυξης.

Η Lenovo παρουσίασε επίσης το Lenovo Auto Twist AI PC, μια proof-of-concept συσκευή, η οποία επαναπροσδιορίζει την αλληλεπίδραση των χρηστών με τους έξυπνους αυτοματισμούς και την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή η συσκευή διαθέτει έναν πρωτοποριακό για τη βιομηχανία σχεδιασμό αυτόματης περιστροφής, ενσωματώνοντας την ευελιξία που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη, την έξυπνη αλληλεπίδραση και την ενισχυμένη ασφάλεια για τη δημιουργία μιας απροβλημάτιστης όσο και εργονομικής εμπειρίας χρήσης.

ΤΕΥΧΟΣ 572

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ