Skip to main content
4 September 2024 06:41

Προχωρά με ταχείς ρυθμούς η διοργάνωση της Creta Electronix 2024!

Η προετοιμασία της Creta Electronix 2024, που επιστρέφει στο Ηράκλειο, Κρήτης για δεύτερη φορά στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, με ωράριο λειτουργίας 10:00-19:00 το Σάββατο και 10:00-18:00 την Κυριακή, συνεχίζεται πυρετωδώς! Το ραντεβού των επαγγελματιών των χώρων των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, ανανεώνεται!

Ο εκθεσιακός χώρος, που θα φιλοξενήσει την έκθεσή μας, τη 2η έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας, γεμίζει με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου να έχουν επιλέξει ήδη τις θέσεις τους!

Οι εταιρείες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην έκθεσή μας είναι με αλφαβητική σειρά οι: Alpha ΑΣΠΙΣ Security, ARK Security Marketplace, AstraSat, Auta Hellas, AXSAT, Elasys, Electrosystems, Force, FT Electronics, GI Security, Iascom, IDComs, Keeper Group, Lemco, Microlink, Mistral Antenna Systems, Neteco, NSC Hellas, Paradox Hellas, PartnerNET, Rakson, Satstore, Shop4Security, Sigma Security, Signal, TIS – HBES, Top Vision, TP-Link, Φιωτάκης SAT.

Οι επισκέπτες της Creta Electronix 2024 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις όλων των τελευταίων λύσεων και προϊόντων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators, ή ακόμη και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, και γενικά όλοι όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν είτε τις υπηρεσίες που παρέχουν ή τον εξοπλισμό τους, θα επωφεληθούν τεχνικά και εμπορικά από την επίσκεψή τους στην Creta Electronix 2024.

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

Στο πλαίσιο της Creta Electronix 2024, ο Σύνδεσμος Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας – ΣΚΕΑ και το περιοδικό Security Report διοργανώνουν για πρώτη φορά τις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας για την αγορά της Κρήτης!

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024, μαθητές Επαγγελματικών Λυκείων, φοιτητές τεχνικών σχολών, των ΤΕΙ και των ΑΕΙ, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες της κλαδικής μας αγοράς – και τους μελλοντικούς εργοδότες τους – με σκοπό να ενημερωθούν πλήρως γύρω από τις επαγγελματικές δυνατότητες που θα μπορούσαν να έχουν, να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και να διευρύνουν τους ορίζοντες των γνώσεών τους!

Οι συμμετέχουσες εταιρείες, από την πλευρά τους, προκειμένου να προσελκύσουν νέα ταλέντα θα πραγματοποιήσουν ομιλίες συμβουλευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, αλλά και παράλληλα δρώμενα που θα δώσουν την ευκαιρία στους νέους και τις νέες να έρθουν σε επαφή όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο με την αγορά μας, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο με τα υλικά, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται!

Xορηγοί επικοινωνίας των κλαδικών εκθέσεων – συνεδρίων Electronix και των ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, Techmail και NOW.

ΤΕΥΧΟΣ 569

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ