Skip to main content
8 June 2022 08:58

Ποσειδώνια 2022: Οι ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας που θα φιλοξενήσει το περίπτερο του ΣΕΚΕΕ

Τα Ποσειδώνια, η παγκόσμια γιορτή της ναυτιλίας στην Ελλάδα, επιστρέφουν δυναμικά μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και ο Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στον θεσμό, που θα διεξαχθεί στο Athens Metropolitan Expo, από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου 2022.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με στελέχη:

• Της modulus, εταιρείας επικοινωνιών που παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνίας νέας γενιάς. O κος Χρήστος Πέτσας, Δ/νων Σύμβουλος της modulus, τόνισε πως «ως ο νούμερο ένα πάροχος VoIP υπηρεσιών στην εγχώρια αγορά, η συμμετοχή της modulus στα φετινά Ποσειδώνια είναι δεδομένη. Από τις 6 έως και τις 10 Ιουνίου, οι εκπρόσωποί μας θα βρίσκονται εκεί, για να αναδείξουν τόσο το οικονομικό όφελος, όσο και τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τη χρήση τεχνολογιών νέας γενιάς, προσανατολισμένων στις ανάγκες του ναυτιλιακού κλάδου. Η εξασφάλιση του χαμηλότερου δυνατού κόστους εξερχομένων ως προς τις διεθνείς κλήσεις μέσω της VoIP τηλεφωνίας και οι ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς προς Inmarsat, υπόσχονται να μετασχηματίσουν την επικοινωνία σήμερα, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον».

• Της CloudFin, που προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε σύνθετα επιχειρηματικά προβλήματα, στους τομείς της αυτοματοποίησης διαδικασιών, λογιστικών λύσεων, προηγμένων αναλύσεων και απομακρυσμένων λειτουργιών μέσω εφαρμογών cloud, εφαρμογών για κινητά και chatbots.

• Της Rhoé, που αναπτύσσει το Energy-as-a-Service, υλοποιώντας ένα δίκτυο αποσπώμενων μπαταριών για ηλεκτρικά πλοία, το οποίο διασφαλίζει ότι οι πλοιοκτήτες θα διαθέτουν την ενέργεια που χρειάζονται, όταν τη χρειάζονται και σε ανταγωνιστική τιμή.

• Της Palo Services, που προσφέρει υπηρεσίες ανάλυσης σε επικοινωνιολόγους, marketeers και social media στελέχη χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη.

• Της AllWeb Solutions, που ειδικεύεται στην υλοποίηση Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων, που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής, όπως Internet of Things (IoT), Geospatial (GIS), Big Data, Business Analytics, Mobile Apps, eLearning και Integrated Software Apps.

• Της Athens Technology Center (ATC), εταιρεία που σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού. Σε συνεργασία με την Moore Greece, ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία εξειδικευμένη στην αγορά της ναυτιλίας, παρουσιάζουν τo Maritime Accounting Software, μια ολοκληρωμένη, πλήρως επεκτάσιμη και οικονομικά συμφέρουσα λύση χρηματοοικονομικής και λογιστικής διαχείρισης, μοναδικά προσαρμοσμένη για τις ανάγκες της ναυτιλίας. Αυτή η cloud-ready λύση παρέχει στους πλοιοκτήτες, τους οικονομικούς διευθυντές και τους λογιστές τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο.

Τεύχος 82

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ