Skip to main content
31 March 2023 06:45

Πλησιάζει το workshop της IDEAL για το Fortinet Security Fabric

Στην τελευταία εβδομάδα προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής βαίνει το online workshop που διοργανώνει η IDEAL Technology αναφορικά με τις λύσεις κυβερνοασφάλειας της Fortinet. To workshop θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 11.00 και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναφορικά με το πώς οι λύσεις της Fortinet μπορούν να σπάσουν την αλυσίδα των κυβερνοαπειλών και να προσφέρουν αποτελεσματική προστασία.

Κατά την περιγραφή του event η IDEAL σημειώνει πως «οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου αξιοποιούν όλο και εξυπνότερα εργαλεία, χρησιμοποιώντας τα ως όπλα στις κυβερνοεπιθέσεις τους κατά των οργανισμών, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο παραβίασης τους. Από την άλλη, οι υπεύθυνοι ασφάλειας δικτύων, υιοθετούν εξελιγμένες λύσεις όπως το sandboxing με τεχνολογία AI, ως βασικό συστατικό της στρατηγικής ασφαλείας τους. Η ανάπτυξη μιας κατάλληλης μεθοδολογίας προστασίας και άμυνας βοηθά στην καταπολέμηση άγνωστων μέχρι πρότινος απειλών όπως ransomware, crypto-malware και πολλά άλλα».

Στο πρώτο μέρος του workshop, οι συμμετέχοντες παίζοντας τον ρόλο του «παράγοντα απειλής» θα εξερευνήσουν εις βάθος τα στοιχεία της επίθεσης, ώστε να κατανοήσουν το πόσο εύκολο είναι να διεισδύσει και να παραβιάσει κάποιος έναν οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα θα μάθουν ποια εργαλεία και μεθοδολογίες χρησιμοποιούνται γι’ αυτόν τον σκοπό.

Στη συνέχεια, αλλάζοντας ρόλο, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να σταματήσουν και να περιορίσουν την εξέλιξη των ίδιων κυβερνοεπιθέσεων που ξεκίνησαν οι ίδιοι νωρίτερα, αναπτύσσοντας και διαμορφώνοντας διαφορετικά προϊόντα του Fortinet Security Fabric.

Eνδεικτική Agenda:

11:00 – 12:00:Παρουσίαση: Μεθοδολογίες κυβερνοεπίθεσης και άμυνα με το Fortinet Security Fabric.

12:00 – 16:00: Fast Track Training Lab.

• Κατανόηση των στοιχείων επίθεσης (αλυσίδα απειλών).

• Κατανόηση εργαλείων και τεχνικών που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

• Επίθεση σε έναν πλασματικό οργανισμό.

• Ανάπτυξη του Fortinet Security Fabric για προστασία από γνωστές και άγνωστες απειλές.

Για την προεγγραφή σας στο workshop μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προαναφερθέν σεμινάριο εντάσσεται σε μια ολόκληρη σειρά πρωτοβουλιών της IDEAL με στόχο την ανάδειξη των λύσεων προστασίας της Fortinet. Μόλις στις 9 Μαρτίου διεξήχθη παρεμφερές σεμινάριο με τίτλο: Fortinet CTAP Cyber Threat Assessment Program Know Your Vulnerabilities – Get the Facts About Your Network Security.

Τεύχος 259

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ