Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 March 2023 06:44

Πληθωρική η εμφάνιση της PartnerNET στη Salonica Electronix 2023

Δυναμική ήταν η παρουσία της PartnerNET στη φετινή κλαδική έκθεση Salonica Electronix 2023. Διαρκώς στο stand της PartnerNET, τοποθετημένο σε κεντρικότατο σημείο ακριβώς μπροστά στην κεντρική είσοδο, βρισκόντουσαν ο CEO της εταιρείας Angelo Gentili και o Senior Business Developer και Marketing Professional, Αλέξανδρος Ζοβόλιας, ενώ από πλευράς προϊοντικών λύσεων παρουσιάστηκαν – μεταξύ άλλων – τα νέα WiFi routers της Grandstream, τα Access Points και τα Switches της Alcatel, οι δικτυακές συσκευές της BroxNET και φυσικά, τα ολοκαίνουρια δικτυακά προϊόντα της Ruijie Networks.

Πιο συγκεκριμένα, κάποια από τα προϊόντα που παρουσίασε η PartnerNET κατά τη διάρκεια της έκθεσης και στα οποία αξίζει ειδική αναφορά, ήταν τα δύο Access Points προηγμένης τεχνολογίας Wi-Fi 6 της Ruijie-Reyee, τα RG-RAP2660 (G) και RG-RAP2260 (E). Αρχικά, το RG-RAP2660 (G) είναι ένα ισχυρό AP, που βασίζεται σε τεχνολογία Wi-Fi 6 για υψηλές ταχύτητες έως και 1.77Gbps και παρέχει δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων από 500 συσκευών ταυτόχρονα. Διαθέτει ενσωματωμένη κεραία Omni-directional, δύο θύρες 10/100/1000 Base-T, 2×2 @2.4GHz, 2×2 @5GHz MIMO και φόρτιση μέσω PoE. Το RG-RAP2260 (E), ο «μεγάλος αδελφός» του προηγούμενου μοντέλου, προσφέρει ταχύτητες έως και 3.2Gbps και δυνατότητα ενίσχυσης της ταχύτητας σύνδεσης με uplink στα 2.5Gbps. Διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένη κεραία Omni-directional και φόρτιση μέσω PoE. Ακόμη, μία θύρα 10/100/1000M/2.5G Base-T και μία 10/100/1000 Base-T και 4×4 @2.4GHz, 4×4 @5GHz MIMO. Τέλος, η εγκατάσταση επιπλέον Access Points της Ruijie-Reyee καθίσταται εύκολη χάρη στην τεχνολογία Reyee Mesh, αλλά και στο Ruijie Cloud App, μία εύχρηστη εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης και διαχείρισης των APs του δικτύου σας εύκολα και γρήγορα.

Στο stand της PartnerNET, οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα και για τα γνώριμα προϊόντα τής εταιρείας από γνωστούς κατασκευαστές, όπως το Alcatel Lucent OmniAccess Stellar AP1101, ένα πολύ-λειτουργικό dual-radio 802.11ac 2×2 MIMO, Wi-Fi access point (AP) που προσφέρεται για εγκατάσταση και ανάπτυξη σε εσωτερικούς χώρους μεσαίας επισκεψιμότητας και μικρές επιχειρήσεις. Τα νέα Wi-Fi routers της Grandstream, όπως το GWN7052/GWN7052F, το οποίο είναι ένα ασφαλές dual-band router τεχνολογίας Wi-Fi 802.11ac, αλλά και τα κορυφαία IP τηλέφωνα της σειράς GRP της Grandstream, που είναι πλέον συμβατά με την υπηρεσία Zoom Phone.

Το GWN7062 διαθέτει dual-band 2 × 2 MU-MIMO με τεχνολογία DL/UL OFDMA και υποστηρίζει ασύρματη δικτύωση Mesh και ενσύρματες συνδέσεις AP για επέκταση του δικτύου. Η τροφοδοσία του προέρχεται από τον quad-core επεξεργαστή 64-bit 1.2GHz, μέσω του οποίου προσφέρει ταχύτητες Wi-Fi έως και 1,77Gbps σε έως και 256 ασύρματες συσκευές ταυτόχρονα, προσφέροντας ομαλή λειτουργία σε εφαρμογές απαιτητικού bandwidth, όπως βίντεο 4K Ultra HD, web meetings, videocalls, διαδικτυακά παιχνίδια και πολλά ακόμη, ενώ υποστηρίζει με άνεση πλατφόρμες οικιακών αυτοματισμών και έξυπνων γραφείων.

Το GWN7062 υποστηρίζει VPN για να δίνει τη δυνατότητα στους τηλεργαζόμενους υπαλλήλους να συνδέονται με ασφάλεια στο εταιρικό δίκτυο από το σπίτι τους ή το Wi-Fi δίκτυο ενός καταστήματος. Ακόμη, παρέχει χαρακτηριστικά ασφαλείας εταιρικού επιπέδου για τη διασφάλιση της πρόσβασης Wi-Fi και VPN, συμπεριλαμβανομένων μοναδικών πιστοποιητικών ασφαλείας και random default passwords. Για την εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση, το GWN7062 διαθέτει ενσωματωμένο χειριστήριο στο web user interface του. Σύντομα, θα υποστηρίζεται και από το GWN.Cloud, τη δωρεάν πλατφόρμα διαχείρισης Wi-Fi Cloud της Grandstream, όπως και τα Access Points της σειράς GWN.

Οι ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες Wi-Fi 6, το Mesh Networking και οι ενσύρματες συνδέσεις AP με προηγμένες λειτουργίες, όπως VPN και υψηλό QoS, καθιστούν το GWN7062 ιδανικό router για κάθε αναπτυσσόμενο δίκτυο κατοικίας ή μικρής επιχείρησης.

Τεύχος 256

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ