Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 May 2023 06:55

Πλήρες οικοσύστημα UCM6300 της Grandstream

Το οικοσύστημα UCM6300 της Grandstream για on-site και remote εργαζόμενους συνδυάζει τις δυνατότητες προσαρμογής και ελέγχου ενός IP PBX που βρίσκεται στην επιχείρηση με τις δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης που προσφέρει μια λύση cloud. Το αποτέλεσμα είναι μια εύχρηστη υβριδική πλατφόρμα επικοινωνίας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Συνδυάζοντας την σειρά UCM6300, την σειρά UCM6300 Audio, το UCM RemoteConnect και το Wave οποιοσδήποτε οργανισμός μπορεί να αποκτήσει μια ισχυρή, εύκολη στη διαχείριση και ευέλικτη λύση επικοινωνίας και συνεργασίας.

Η σειρά UCM6300 παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση ενοποιημένων επικοινωνιών εμπλουτισμένη με ένα οικοσύστημα φορητότητας, ασφάλειας, βίντεο και εργαλεία συνεργασίας. Αυτή η σειρά IP PBX παρέχει μια πλατφόρμα που ενοποιεί όλες τις επιχειρηματικές επικοινωνίες σε ένα κεντρικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της φωνής, της βιντεοκλήσης, της τηλεδιάσκεψης, της παρακολούθησης βίντεο, τις διαδικτυακές συναντήσεις, τα δεδομένα, τα αναλυτικά στοιχεία, την φορητότητα, την διαχείριση της πρόσβασης σε εγκαταστάσεις, τις ενδοεπικοινωνίες και άλλα.

UCM RemoteConnect

Το UCM RemoteConnect είναι μια cloud υπηρεσία για την ενεργοποίηση ασφαλής απομακρυσμένης πρόσβασης και διαχείρισης συσκευών σε επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας τη σειρά UCM6300. Παρέχει zerotouch NAT firewall traversal για απομακρυσμένους χρήστες και συσκευές προσφέροντας στους IT επαγγελματίες ένα ασφαλές εργαλείο για να διαχειρίζονται εύκολα τη σειρά UCM6300, τα σημεία που είναι registered και τους απομακρυσμένους χρήστες.

Wave

Η εφαρμογή Wave παρέχει μια εφαρμογή για τα κινητά και το διαδίκτυο για τη σειρά UCM6300, επιτρέποντας στους απομακρυσμένους εργαζόμενους να επικοινωνούν και να συνεργάζονται εύκολα από οπουδήποτε. Παρέχει μια ισχυρή πλατφόρμα συνεργασίας φωνής και βίντεο για απομακρυσμένους χρήστες ώστε να μπορούν να συμμετέχουν, να προγραμματίζουν και να πραγματοποιούν συσκέψεις, κλήσεις και συνέδρια από οπουδήποτε. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες της σειράς UCM6300 να καλούν απευθείας άλλα εσωτερικά, σταθερά τηλέφωνα και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας.

UCM6300 Audio Series

Η Grandstream παρουσιάζει την UCM6300 Audio Only IP PBX’s σειρά. Η σειρά UCM6300 Audio παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση ενοποιημένων επικοινωνιών εμπλουτισμένη με ένα οικοσύστημα εργαλείων φορητότητας, ασφάλειας, φωνής και συνεργασίας. Η σειρά IP PBX παρέχει μια πλατφόρμα που ενώνει τις βασικές ανάγκες επικοινωνίας κάθε επιχείρησης, όπως voice, instant messaging (IM), voice meetings, audio web meetings, data, analytics, mobility, facility access, intercoms και άλλα.

Call Centers: Το οικοσύστημα UCM6300 μπορεί να αξιοποιηθεί για υβριδικές λύσεις call center, επιτρέποντας στους agents να βρίσκονται εξ’ αποστάσεως και να εξακολουθούυν να έχουν πρόσβαση σε advanced δυνατότητες χειρισμού κλήσεων και χαρακτηριστικών.

Γραφεία: Μεγάλα και μικρά γραφεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το UCM6300 οικοσύστημα για την δημιουργία  ενός πιο ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας και να διατήρησει όλους τους χρήστες συνδεδεμένους παρά τον γεωγραφικό διαχωρισμό τους

IT Professionals: Ιδανικό για IT ομάδες που πρέπει να διαχειριστούν και να διατηρήσουν ασφαλή την απομακρυσμένη πρόσβαση σε μια on-site επιχειρηματική λύση. IT Ομάδες και IT εγκαταστάτες μπορούν να διαχειριστούν, να προσαρμόσουν και να ρυθμίσουν ολοκληρωμένες παραμετροποιήσεις συσκευών σε μία κεντρική πλατφόρμα cloud.

Remote Workers: Η καλύτερη συνεργασία μεταξύ των απομακρυσμένων χρηστών απαιτεί εργαλεία.Το οικοσύστημα UCM6300 παρέχει απομακρυσμένους χρήστες με πρόσβαση στα extensions τους και δυνατότητες κλήσεων χωρίς πρόσβαση στα desktop IP endpoints.

Την παραπάνω ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας για on-site και remote λύσεις μπορείτε να βρείτε στην Ελλάδα από την PartnerNet

Τεύχος 285

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ