Skip to main content
1 December 2022 06:43

Περιήγηση στα περίπτερα της Xenia 2022

Το Techmail δεν θα μπορούσε να λείπει από μία εκ των μεγαλύτερων εκθέσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Επί τρεις ημέρες η Xenia 2022 αποτέλεσε πόλο έλξης εκατοντάδων επαγγελματιών της εστίασης και έδωσε τη δυνατότητα σε πλήθος εκθετών να αναδείξουν την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Το Techmail σας ξεναγεί στον χώρο της έκθεσης και σας μεταφέρει φωτορεπορτάζ από τα περίπτερα που κυριολεκτικά «έκλεψαν την παράσταση».

Τα πάντα για τις λύσεις IT από τη Revival Consulting Services

Ένα εντυπωσιακό περίπτερο τόσο σε μέγεθος όσο και σε στιλ έστησε η Revival Consulting Services στην Xenia 2022. Η Revival Consulting Services, με έτος ίδρυσης το 1998, αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και ανερχόμενες συμβουλευτικές εταιρείες. Με πάγιο μέλημά της τη δημιουργία και παροχή πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις, η εταιρεία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών σε πέντε διαφορετικά Strategic Business Units (SBUs):

• Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

• Αναπτυξιακά Προγράμματα.

• Hospitality Exclusive Services.

• Πληροφορική & Τεχνολογία.

• Προστασία Δεδομένων.

Φυσικά, σε μια έκθεση αφιερωμένη στα ξενοδοχεία, την «τιμητική» του είχε το Unit Hospitality Exclusive Services. Η Revival Consulting Services δημιουργεί και προμηθεύει τους επαγγελματίες της εστίασης (και όχι μόνο) με νέες, πρωτοποριακές και εξατομικευμένες υπηρεσίες, οι οποίες ανιχνεύουν, ιεραρχούν και επιλύουν τα κρίσιμα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει μια τουριστική επιχείρηση σήμερα, αλλά και στο άμεσο μέλλον.

To περίπτερο της Revival Consulting Services στην Xenia.

Πιο συγκεκριμένα όμως, η Revival Consulting Services παρέχει 4 exclusive υπηρεσίες για τον τομέα της διαμονής:

Το Hotel Owner 1 αποσκοπεί στη συνδρομή βοήθειας και καθοδήγησης σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και περιλαμβάνει πολλά και σύνθετα βήματα από την αυτοψία και την προκαταρκτική γνωμάτευση, μέχρι τη συμβουλευτική αρχιτεκτονικού σχεδίου, την κατάρτιση του επιχειρησιακού πλάνου και τη συμβουλευτική pre-opening και opening. Σε ολόκληρη αυτή τη διαδρομή, η Revival Consulting Services δεσμεύεται να είναι μόνιμος συνοδοιπόρος των ξενοδόχων.

Το Villa Jump Start απευθύνεται στους επίδοξους επιχειρηματίες που ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του τουρισμού με τη δημιουργία μιας βίλας ή ενός συγκροτήματος από βίλες. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, η Revival Consulting Services εκπονεί ένα αντίστοιχο επιχειρηματικό σχέδιο που περιλαμβάνει όλα τα αναγκαία βήματα, από την προκαταρκτική γνωμάτευση μέχρι την τελική σκιαγράφηση ενός ολοκληρωμένου επιχειρησιακού πλάνου.

Το Villa Μilestone απευθύνεται σε όσους αναζητούν λύσεις τουριστικής αξιοποίησης μιας βίλας και κατά την οποία η Revival Consulting Services αναλαμβάνει τον σχεδιασμό των κατάλληλων βημάτων, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Και τέλος, την πιστοποίηση ξενοδοχείων, υπηρεσία κατά την οποία η Revival Consulting Services εγγυάται την εφαρμογή κανόνων υγιεινής, πρόληψης, επαγρύπνησης και επιδημιολογικής επιτήρησης που πρέπει να τηρούν τα ξενοδοχειακά καταλύματα. Σε αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία προσφέρει το νέο πρότυπο B&W CERT της Swiss Approval, για την οργάνωση και τη διοίκηση υπηρεσιών φιλοξενίας, το οποίο αφορά σε:

• Μη μεταδιδόμενα νοσήματα και πρώτες βοήθειες (Blue Office).

• Μεταδιδόμενα νοσήματα και επιδημιολογική επιτήρηση (White Office).

Ένα από τα «δυνατά σημεία» της εταιρείας όπως αυτά αναδείχθηκαν και στην Xenia είναι αυτό των ισχυρών συνεργασιών που έχει συνάψει ανά τομείς. Οι κυριότερες από αυτές ενέχουν την Alpha Bank, την Cactus με την οποία συνεργάζεται για τη δημιουργία και την προώθηση του Technology Hub, το οποίο παρέχει high-end λύσεις τεχνολογίας και υπηρεσίες προώθησης, την Cyber X που ειδικεύεται σε θέματα κυβερνοασφαλείας και την KOYBARAS για το Business Development.

Οι βασικές συνεργασίες της Revival Consulting Services.

Ηλεκτροκίνηση και ασφάλεια από τη Force

Δύο μεγάλα περίπτερα «κατέλαβαν» τα προϊόντα της Force που είναι χρήσιμα για ξενοδοχειακές εφαρμογές. Οι δύο βασικοί τομείς στους οποίους επικεντρώθηκε η εταιρεία περιελάμβαναν τη μεταφορά προσωπικού και πελατών εντός των μεγάλων ξενοδοχειακών (και όχι μόνο) μονάδων, αλλά και την ασφάλεια – όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομα της εταιρείας.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, στο ένα περίπτερο της Force «πάρκαραν» μια σειρά ηλεκτροκινούμενων οχημάτων: από ηλεκτρικά μονοθέσια σκουτεράκια μέχρι ποδήλατα και από αμαξίδια πελατών για τη μεταφορά τους εντός των εγκαταστάσεων μέχρι διθέσια μηχανάκια με αστυνομικό φάρο για περιπολίες. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως ανέφερε ο κος Παναγιώτης Βερανούδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας, η Force προμηθεύει την τελευταία λέξη ηλεκτρικών σκούτερ της ESF Electro Mobility, τα οποία παρέχουν έως και 230km αυτονομία. Πολλά από αυτά συνοδεύονται από εγγύηση 8 χρόνων. Τα πλέον εντυπωσιακά και χρήσιμα διθέσια μηχανάκια ειδικής έκδοσης Police, σειράς E – R MAX R ή E – R MAX Μ, παρέχουν έως 230km αυτονομίας, και προαιρετικά ενσωματώνουν προσομοιωτή ήχου μοτοσυκλέτας υψηλών κυβικών, μπαγκαζιέρα, δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth, σύστημα πλοήγησης και ανιχνευτή τοποθεσίας. Από τα εκθέματα της εταιρείας δεν έλειπαν οι ηλεκτρικοί φορτιστές, τα ηλεκτρικά αμαξίδια pick-up και παρεμφερείς λύσεις ηλεκτροκίνησης.

Οχήματα ηλεκτροκίνησης στο περίπτερο της Force.

Το δεύτερο περίπτερο της Force, επίσης αφιερωμένο στις ξενοδοχειακές μονάδες, επικεντρώθηκε σε πιο «παραδοσιακές» μορφές ασφάλειας, όπως συστήματα Access Control, χρηματοκιβώτια, κ.λπ. Εκεί, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα κλειδαριών ασφαλείας και άλλων συναφών με την ασφάλεια εξαρτημάτων. Ο κος Κωνσταντίνος Βερανούδης, δήλωσε στο Techmail πως η Force μπορεί να περηφανεύεται, καθώς παρέχει πολλές και ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου πρόσβασης και γενικότερα φύλαξης. Μεταξύ αυτών, υπήρχαν κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας που συνδέονται με Bluetooth, συστήματα πυρανίχνευσης, οθόνες σήμανσης, συστήματα θερμομέτρησης, αλλά και φωτεινές σημάνσεις κινδύνου. Ειδικά για τις τελευταίες, αξίζει να συγκρατήσουμε τη σειρά Luxury Series που καλύπτει τις αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας των 5στερων ξενοδοχείων, καθώς οι σημάνσεις αυτής της σειράς είναι άκρως ορατές ακόμα και σε συνθήκες ιδιαίτερα χαμηλής ορατότητας (π.χ. λόγω καπνού) και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε σκάλες, σκοτεινά δωμάτια κ.λπ.

Οχήματα ηλεκτροκίνησης στο περίπτερο της Force.

H NETACMION με πολλές συνεργασίες στην Xenia 2022

Η NETACMION, εταιρεία που παρέχει πλούτο λύσεων στις επιχειρήσεις από το 2007, ανέδειξε ένα σημαντικό δείγμα των πολλών και μεγάλων συνεργασιών της στην Xenia 2022. Η NETACMION χώρισε το ευρύχωρο περίπτερό της σε κατηγορίες ανάλογα με τον συνεργαζόμενο προμηθευτή της.

Η πρώτη κατηγορία ανέδειξε τις αξιόπιστες λύσεις της LEMCO, εταιρεία με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό την ανάπτυξη και την παραγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού διανομής τηλεοπτικού σήματος μέσω RF, IP αλλά και οπτικών ινών. Στο περίπτερο της NETACMION κυριάρχησαν τα HeadEnd SCL-824CT, SCL-424CT και HCL-824CT της LEMCO.

Η δεύτερη κατηγορία αφιερώθηκε στις οθόνες και τις επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει η LG Electronics. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στις τηλεοράσεις 4K UHD Hospitality της LG, οι οποίες συνδέονται στο Pro:Centric Cloud, το οποίο βελτιώνει τη χρηστικότητα της λύσης CMS της επιχείρησης και τη μετάβαση υπηρεσιών στο διαδίκτυο του συστήματος (cloudification), ενώ προσφέρει διάφορα πρότυπα σχεδίασης, βελτιώνοντας τη συλλογή δεδομένων και την πλατφόρμα ανάλυσης με έναν ελκυστικό πίνακα ελέγχου. Ακόμα, το Pro:Centric επιτρέπει την εύκολη και απλή διαχείριση ξενοδοχειακού περιεχομένου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η εφαρμογή του Netflix μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε διαθέτει συνδρομή μέσω του Pro:Centric Direct.

Η Τρίτη κατηγορία ανήκε στην ENSAT Technologies, από την οποία εκτέθηκαν προϊόντα και λύσεις, όπως splitters, WI-FI, FTTR, IPTV, Digital Signage, EOC και DOCSIS.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο περίπτερο εκτέθηκαν CCTV κάμερες, αλλά και τηλεοράσεις της Dahua.

Το περίπτερο της Netacmion στην Xenia 2022.

Εφαρμογές για τα εταιρικά δίκτυα ξενοδοχείων από την TP-Link

Το περίπτερο της TP-Link αφιερώθηκε στην επίδειξη πολλών λύσεων για τα εταιρικά δίκτυα, οι οποίες επιτρέπουν εφαρμογές αναγκαίες για τους επαγγελματίες ξενοδόχους. Η ΤP-Link κέντραρε, όπως είναι λογικό, στη σειρά δικτυακών προϊόντων Omada, η οποία – μεταξύ άλλων – περιλαμβάνει Access Points, Switches και Gateways, τα οποία δύναται να συνδεθούν με πλατφόρμα Software Defined Networking (SDN), παρέχοντας 100% κεντρική διαχείριση cloud. Τα συστήματα Omada δημιουργούν ένα ιδιαίτερα επεκτάσιμο δίκτυο, όπου όλα ελέγχονται από μία μόνο διεπαφή και παρέχονται απρόσκοπες ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις, ιδανικές για χρήση σε φιλοξενία, εκπαίδευση, καταστήματα λιανικής, γραφεία και άλλα.

Από τα πολλά προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο περίπτερο, ξεχώρισαν δύο. Αρχικά, το ER7212PC 3-in-1 Gigabit VPN Router. Αυτό ενσωματώνει δρομολογητή, PoE Switch και Omada Controller, διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz με μνήμη DDR3 1GB με ικανοποιητική απόδοση για έως και 12 θύρες Gigabit, είναι εξοπλισμένο με θύρες WAN/LAN 2Gigabit SFP, θύρα WAN 1Gigabit RJ45 και θύρα WAN/LAN 1Gigabit RJ45, ενώ οι θύρες LAN είναι συμβατές με PoE+ RJ45 802.3 at/af και αποδίδουν συνολική τροφοδοσία 110W. Τέλος, υποστηρίζει συνδέσεις IPsec VPN, OpenVPN και L2TP/PPTP VPN.

Κατά δεύτερον, ξεχώρισε το Access Point υψηλής πυκνότητας, EAP660 HD, που θεωρητικά μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 300 πελάτες. Παρέχει εξαιρετικά γρήγορο Wi-Fi 6, διαθέτει αυξημένη χωρητικότητα για ταυτόχρονη σύνδεση περισσότερων συσκευών, επιτρέπει την πρόσβαση στο cloud και στην εφαρμογή Omada για πιο εύκολη διαχείριση, διαθέτει θύρα Ethernet 2,5Gbps, ενισχύει τη συνολική απόδοση διαδικτύου, υποστηρίζει Power over Ethernet (802.3at) για άνετη ανάπτυξη και εγκατάσταση, και τέλος παρέχει πολλαπλές επιλογές ελέγχου ταυτότητας (SMS / Facebook Wi-Fi / Κουπόνι κ.λπ.).

Η ομάδα της TP-Link στην Xenia 2022.

Panel TV: Πληθώρα λύσεων για κάθε ανάγκη

Η Panel TV, με οδηγό τη 17χρονη εμπειρία της στην παροχή ψηφιακών λύσεων για κάθε κλάδο, προσέλκυσε ιδιοκτήτες και manager ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Όπως εξήγησε ο κος Βασίλης Ευθυμίου, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, η Panel TV έχει τη δυνατότητα να «εξοπλίσει» τον κάθε ξενοδόχο με ψηφιακά προϊόντα και λύσεις που θα καλύπτουν από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη ανάγκη του θαμώνα. Από το πλέον απλό task, π.χ. αυτό της υπενθύμισης μιας κράτησης, μέχρι την απόλυτη εμπειρία της παρακολούθησης IPTV τηλεόρασης, οι λύσεις της Panel TV ανεβάζουν την ποιότητα διαμονής στο ξενοδοχείο σε άλλο επίπεδο.

Ένα δείγμα των αναβαθμισμένων ψηφιακών δυνατοτήτων που υπόσχεται η εταιρεία με τα προϊόντα της, εκτέθηκε στη φετινή Xenia. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίσαμε «από μακριά» τη διαδραστική οθόνη αφής της Clevertouch, η οποία προσφέρει ζωντανή και καθαρή εικόνα 4K, ανεξαιρέτως του επιπέδου φωτεινότητας που επικρατεί στον χώρο, επιτρέπει την εύκολη και άμεση προβολή εικόνων μέσω ασύρματης σύνδεσης με κινητό, tablet και laptop, ενώ τέλος δύναται να υποστηρίξει μέχρι και τέσσερις διαφορετικές παρουσιάσεις (4-split view). Ακόμα, σημαντικό μέρος του περιπτέρου «κατέλαβαν» οι οθόνες υποδοχής, που εγγυώνται ένα «ζεστό» καλωσόρισμα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου και ταυτόχρονα παρέχουν γρήγορη ενημέρωση των προς αξιοποίηση υπηρεσιών. Οι οθόνες υποδοχής από την Panel TV συνδυάζουν έναν μεγάλο αριθμό χρήσιμων λειτουργιών, όπως η κοινοποίηση σε πραγματικό χρόνο, η προβολή μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης, η προώθηση προγραμμάτων ανταμοιβών και το Wayfinding. Επίσης, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους πολυζωνικούς ψηφιακούς πίνακες πληροφοριών Digital Infoboards, που εγκαθίστανται και μετακινούνται εύκολα, και προσφέρουν δυνατότητα συνεχόμενων αναρτήσεων ή/και προώθηση προσφορών/εκδηλώσεων. Η Panel TV προάγει επίσης διασκεδαστικές ψηφιακές λύσεις για τις μικρότερες ηλικίες, όπως διαδραστικές οθόνες παιχνιδιού.

Η μεγάλη γκάμα οθονών της PanelTV στην Xenia 2022.

Ξενοδοχειακές λύσεις πάσης φύσεως από το HotelToolbox

Μία από τις εταιρείες που εξειδικεύονται στην παροχή ξενοδοχειακών λύσεων και παρευρέθηκε για 2η συνεχή χρονιά στην Xenia ήταν και η κρητική, HotelToolbox. Η εταιρεία έχει αφιερώσει όλες της τις δυνάμεις στην ανάπτυξη mobile και web εφαρμογών που προορίζονται για ξενοδοχεία, για τις οποίες έχει αποσπάσει διάκριση από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, στο πλαίσιο του Travel & Hospitality Accelerator CapsuleT. Οι εφαρμογές και οι λύσεις του HotelToolbox προσδίδουν στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αναβαθμισμένες δυνατότητες τόσο στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες, όσο και στην οργάνωση των εσωτερικών τους λειτουργιών (Hotel Operations), εξασφαλίζοντας την αύξηση των εσόδων με την ταυτόχρονη εξοικονόμηση κόστους, την εσωτερική οργάνωση των καθημερινών διεργασιών και την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού και της διοίκησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι εφαρμογές του HotelToolbox ανά τομέα βοηθούν στα εξής:

Hotel Operations: Βλαβοληψία, προληπτική συντήρηση, οργάνωση εργασιών, ηλεκτρονικά έντυπα (π.χ. food waste, μετρήσεις pH, ISO/Haccp), housekeeping, διαδικασίες ξενοδοχείου.

Εξυπηρέτηση πελατών: Πληροφόρηση, παραγγελίες, κρατήσεις (Spa, εστιατόρια κ.ά.), πρόγραμμα δραστηριοτήτων, concierge services, διαχείριση παραπόνων πελατών.

Με πιο απλά λόγια, όπως περιέγραψε η ομάδα του HotelToolBox στο Techmail, η σύνδεση στη mobile version της εφαρμογής πραγματοποιείται μέσω scanning ενός QR code. Μέσω της εφαρμογής, οι επισκέπτες μπορούν να προγραμματίσουν όπως επιθυμούν τη διαμονή και τις ασχολίες τους εντός του ξενοδοχείου. Για παράδειγμα, θα μπορεί με το πάτημα ενός πλήκτρου να προχωρήσει σε κρατήσεις, να ενημερώσει το προσωπικό για τις ανάγκες του (π.χ. αν χρειάζεται Room Service ή να καθαριστεί το δωμάτιό του) και να λάβει εξατομικευμένες προσφορές/ενημερώσεις της αρεσκείας του. Ακόμα, παρέχει και μια σημαντική δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση κινδύνου μέσω push notification, εάν π.χ. απαιτείται άμεση εκκένωση των διαμενόντων. Αναφορικά με τις μελλοντικές εξελίξεις, όπως ενημερώθηκε το Techmail, το HotelToolbox αναμένεται να μπορεί να συνδεθεί με όλες τις έξυπνες συσκευές εντός δωματίου. Ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του από την έκθεση ο κος Μάκης Συντυχάκης, Software Architect, αποκρίθηκε πως παρατήρησε «μια αυξημένη κατανόηση από τον κόσμο για τις ψηφιακές δυνατότητες της εποχής, ειδικά στον χώρο του τουρισμού».

Πλάνα από το περίπτερο της HotelToolbox στην Xenia 2022.

Λύσεις IT από τη NETECO IT Systems

Η ανάγκη των ξενοδοχείων για IT εφαρμογές «σπρώχνει» όλο και περισσότερους παρόχους IT λύσεων στις ξενοδοχειακές εκθέσεις. Ανάμεσα τους, η NETECO IT Systems, η οποία από το 2011 εξειδικεύεται στη διανομή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής, κατάλληλων (και) για ξενοδοχεία.

Η NETECO εξέθεσε στην Xenia 2022 ευρεία γκάμα προϊόντων της Lancom, που είναι συνεργάτης της. Η NETECO ανέδειξε πολλά και διαφορετικά προϊόντα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ξενοδοχειακής εγκατάστασης. Μεταξύ άλλων, γνωρίσαμε τους vRouters της Lancom, οι οποίοι είναι Virtual software-based για λειτουργία σε εικονικό περιβάλλον, υποστηρίζονται από VMware, Microsoft Hyper-V και Microsoft Azure και διατίθενται σε εκδόσεις των 50, 250 και 1.000. Ακόμα εκτέθηκαν και τα Industrial Access Points της Lancom, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για ακραία περιβάλλοντα (ανθεκτικότητα IP50) και αντέχουν σε εκτεταμένο εύρος θερμοκρασιών (-20°C έως +50°C), σε καλυμμένους υπαίθριους χώρους ή σε κινητά μηχανήματα. Επιπλέον, εκτέθηκαν Switches και προγράμματα Firewall.

Το περίπτερο της NETECO IT Systems στην Xenia 2022.

Η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ με πλούσιο ξενοδοχειακό εξοπλισμό

Η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ παρευρέθηκε στην Xenia, εκθέτοντας ευρεία γκάμα προϊόντων, κατάλληλη να καλύψει κάθε ανάγκη ενός ξενοδοχείου. Συνδυάζοντας στιλ και ποιότητα, η γκάμα της ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ περιελάμβανε από το πιο – φαινομενικά – απλό (π.χ. ποικιλία ποτηριών) μέχρι το πλέον σύνθετο και εξεζητημένο προϊόν (π.χ. οπλοκιβώτια). Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στο κομμάτι του luxurious και του custom service, η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ εξέθεσε δίσκους σερβιρίσματος, κούπες στις οποίες μπορεί να αποτυπωθεί το εκάστοτε εταιρικό logo, πολυτελή ποτήρια ιδανικά για χαλάρωση σε πισίνα ή spa, διαφόρων μεγεθών mini bar, αλλά και μια σειρά από συσκευές και εργαλεία καλλωπισμού, όπως καθρέφτες, σεσουάρ κ.ά. Όσον αφορά στο κομμάτι της ασφαλείας, σημαντικό να προβλεφθεί από μια ξενοδοχειακή επιχείρηση, η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ, χάριν στην πολυετή της εξειδίκευση στον τομέα, εξέθεσε μια ευρεία γκάμα χρηματοκιβωτίων, οπλοκιβωτίων για τη φύλαξη πιστολιών και καραμπίνας, smart lockers κατάλληλα για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα οποία επιτρέπουν και την καταγραφή ιστορικού κινήσεων.

Αναφορικά με την παρουσία της ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ στην έκθεση, η κα Ιωάννα Σχίζα, CFO, δήλωσε στο Techmail ικανοποιημένη τόσο με το άνοιγμα του κύκλου επαφών και υποψήφιων συνεργατών της εταιρείας, όσο και με την προσέλευση επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Σχίζα φάνηκε πως «ξέρουν τι αναζητούν».

Προϊόντα από το περίπτερο της ΛΕΩΝ HELLAS στην Xenia 2022.

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ με σύγχρονες λύσεις ασφαλείας

Η κρητική εταιρεία VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ, συνεργαζόμενη επιτυχώς εδώ και πάνω από 25 χρόνια με επίσημες αντιπροσωπείες προϊόντων ασφαλείας και όχι μόνο, έδωσε δυναμικό παρών στην Xenia 2022. Εκπροσωπώντας επάξια την κατασκευάστρια εταιρεία VIMLOC, η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας, mini bar χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και «παραδοσιακά» και «συρταρωτά» χρηματοκιβώτια. Ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε στην ηλεκτρονική κλειδαριά της VIMLOC, την HG 10-V1. Η κλειδαριά αυτή, αποτελεί μια σύγχρονη και αξιόπιστη επιλογή ελέγχου εισόδου ειδικά για ενοικιαζόμενα καταλύματα τύπου Airbnb και μικρά ξενοδοχεία που δεν διαθέτουν reception. Ο λόγος είναι ότι επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν άμεση πρόσβαση στο δωμάτιό τους είτε με κωδικό είτε με κάρτα, χρησιμοποιώντας το Bluetooth του κινητού τους. Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να κλειδώσουν την πόρτα τους, κάνοντας ένα απλό swipe up. Τέλος, παρέχει δυνατότητα ξεκλειδώματος τόσο με δακτυλικό αποτύπωμα ή μηχανικό κλειδί, όσο και απομακρυσμένα μέσω WI-FI από τον διαχειριστή του καταλύματος.

Ερωτηθείσα για τις εντυπώσεις της εταιρείας από την Xenia 2022, η κα Φραντζέσκα Μαυριδάκη, χαρακτήρισε ικανοποιητική την προσέλευση των επισκεπτών, ενώ σημείωσε την υψηλή συμμετοχή ιδιοκτήτων Airbnb.

Κλειδαριές και χρηματοκιβώτια που παρουσιάστηκαν από τη Vision Μαυριδάκης στην Xenia 2022.

Τεύχος 184

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ