Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 October 2024 06:43

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Ελληνική Διαστημική Στρατηγική

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ανακοινώνει διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού κάτω των ορίων διαγωνισμού για το έργο με τίτλο Παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Εκπόνηση της Ελληνικής Διαστημικής Στρατηγικής. Αντικείμενο του έργου είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την εκπόνηση της Ελληνικής Διαστημικής Στρατηγικής και του Επιχειρησιακού Σχεδίου Υλοποίησης που θα αναπτύσσει τις στρατηγικές κατευθύνσεις, προτεραιότητες και δράσεις της Ελλάδας στο πεδίο του Διαστήματος. Πιο συγκεκριμένα, ο ανάδοχος θα παράσχει ένα πλέγμα συμβουλευτικών υπηρεσιών με τη μορφή αναλυτικών αναφορών και προτάσεων, συμπεριλαμβανομένων και συναντήσεων με εξειδικευμένους επιστήμονες και εκπρόσωπους φορέων, όπου αυτό απαιτείται. Οι εν λόγω υπηρεσίες συνοψίζονται ως ακολούθως:

• Παροχή συνδυασμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη τεκμηριωμένης διαστημικής στρατηγικής για την Ελλάδα που θα συνάδει με τις ευρωπαϊκές στρατηγικές προτεραιότητες και θα μεγιστοποιεί την αξία και την επιρροή της Ελλάδας, καλύπτοντας το πλήρες φάσμα εφαρμογών και δραστηριοτήτων (όπως ενδεικτικά ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς, επιστημονικούς, εμπορικούς, παραγωγικούς, αμυντικούς κ.ά.).

• Ο προσδιορισμός και η αποτύπωση δεικτών και στόχων του στρατηγικού / επιχειρησιακού σχεδίου.

• Η καταγραφή και προτεραιοποίηση συγκεκριμένων δράσεων στο πλαίσιο ενός σχεδίου υλοποίησης (strategic roadmap) για την επίτευξη στόχων και προτεραιοτήτων της Εθνικής Διαστημικής Στρατηγικής.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 116.935,48 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 14:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων στο www.promitheus.gov.gr.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ