Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 October 2023 06:58

Παρουσίαση των προϊόντων της Vertiv

Η esystems διοργανώνει ενημέρωση αναφορικά με τα προϊόντα της Vertiv που διανέμει στην Ελλάδα. Η ενημέρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 στις 11 π.μ. στο Yacht Club of Greece, ενώ, ύστερα, θα προσφερθεί δείπνο για τους παρευρισκόμενους.

Η ενημέρωση θα καλύψει τις σειρές προϊόντων Integrated Rack Solutions, UPS, PDUs, Cooling, Sensors, Racks, IT Management, KVMs, Serial Console Servers, και Micro Data Centers της Vertiv, και απευθύνεται κυρίως σε άτομα Sales, pre-Sales, Technical Sales και Engineers.

H Vertiv αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας παγκοσμίως στον χώρο του ΙΤ Infrastructure, καθώς διαθέτει 30.000 υπαλλήλους, 24 εργοστάσια, ετήσιο τζίρο 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ιστορία 77 ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει εξαγοράσει τα κορυφαία brands στον χώρο του ΙΤ Infrastructure, όπως τα brands Liebert Emerson Avocent Geist Knurr κ.ά.

Η ενημέρωση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα, από στελέχη της Vertiv που θα έρθουν γι’ αυτόν τον σκοπό στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της ενημέρωσης είναι το ακόλουθο:

11:00-11:15: Προσέλευση – καφές.

11:15-12:30: Α’ μέρος ενημέρωσης.

12:30-12:45: Διάλειμμα – καφές.

12:45-14:00: Β’ μέρος ενημέρωσης.

14:00-15:00: Γεύμα.

Το Yacht Club of Greece, όπου θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση και το γεύμα, βρίσκεται στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 18 στο Μικρολίμανο Πειραιά, και διαθέτει εσωτερικό δωρεάν parking για όλους τους συμμετέχοντες.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, πρέπει να παραχωρήσετε τα στοιχεία σας στο events@e-systems.gr, το συντομότερο δυνατόν, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Στη συνέχεια, θα λάβετε e-mail με την προσωπική σας πρόσκληση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ