Skip to main content
10 February 2023 07:50

Παγκόσμια αναγνώριση για το Check Point CloudGuard

H Check Point, από τους πλέον αναγνωρισμένους παρόχους λύσεων και λογισμικών κυβερνοασφαλείας, έλαβε σημαντική διάκριση καθώς αναγνωρίστηκε για την «πλήρως ενσωματωμένη ασφάλεια του cloud shift-left που ενισχύει την μεθοδολογία DevOps».

Το Frost Radar είναι ένα ισχυρό εργαλείο analytics που αξιολογεί τις εταιρείες σε δύο βασικούς δείκτες: την εστίασή τους στη συνεχή καινοτομία και την ικανότητά τους να μεταφράζουν τις καινοτομίες τους σε σταθερή ανάπτυξη. Η Check Point επαινείται, στην τελευταία έκθεση του Frost Radar, ως «ισχυρός καινοτόμος με σαφή στρατηγική και εστίαση στην ασφάλεια στο cloud».

«Η Check Point συνεχίζει να αξιοποιεί το ισχυρό χαρτοφυλάκιό της σε θέματα κυβερνοασφάλειας και τα τελευταία 2 χρόνια, έχει υιοθετήσει μια προσέγγιση με επίκεντρο το cloud, ώστε να καταλήξει σε μια πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση CNAPP που διαθέτει δυνατότητες για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών στο cloud, τις εφαρμογές και το δίκτυό τους», δήλωσε ο Anh Tien Vu, Industry Principal της Frost & Sullivan.

Μεταξύ άλλων, το CloudGuard επισημάνθηκε για την ύπαρξη ενός πλήρως εξοπλισμένου CNAPP που παρέχει ισχυρές δυνατότητες για την ιεράρχηση των κινδύνων και την πρόληψη κρίσιμων επιθέσεων. Τα καινοτόμα εργαλεία που χρησιμοποιούνται επεκτείνουν τη λύση cloud της Check Point, ενδυναμώνοντας τις ομάδες ασφαλείας DevOps.

«Με τη βελτίωση του CNAPP τα τελευταία δύο χρόνια και την εφαρμογή νέων λειτουργιών που παρέχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία, το Check Point CloudGuard προσφέρει κορυφαία ολοκληρωμένη ασφάλεια για πελάτες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο TJ Gonen, VP Cloud Security στο λογισμικό Check Point. «Είναι τιμή μας που αναγνωριζόμαστε ως ισχυρός καινοτόμος και ηγέτης ανάπτυξης στην έκθεση Frost Radar: Global CNAPP, η οποία αποτελεί την πρόταση μας για σχεδιασμό ασφάλειας που επικεντρώνεται στην πρόληψη».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Check Point CloudGuard, επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση.

Τεύχος 225

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ