Skip to main content
31 July 2024 06:51

Πέντε νέες βιομηχανικές πιστοποιήσεις από την Schneider Electric

Η Schneider Electric ανακοίνωσε τα εγκαίνια των νέων βιομηχανικών πιστοποιήσεων για Data Centers και κρίσιμες υποδομές στο πλαίσιο του προγράμματος EcoXpert™ Partner. Σχεδιασμένες για να υποστηρίξουν τους συνεργάτες της Schneider Electric, ώστε να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ψηφιοποίηση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, οι νέες πιστοποιήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος EcoXpert™ εστιάζουν στην ενδυνάμωση των συνεργατών, ώστε να είναι αξιόπιστοι σύμβουλοι για λύσεις σε Data Centers και κρίσιμες υποδομές.

Τα οφέλη από την επιλογή της εκπαίδευσης ως πιστοποιημένος EcoXpert™ είναι πολλά και βοηθούν τους συνεργάτες της Schneider Electric να γίνουν ο συνεργάτης επιλογής για τους πελάτες τους, μέσω της διαφοροποίησης στην αγορά, της καλύτερης τοποθέτησης της τεχνογνωσίας τους για την αύξηση της κερδοφορίας και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Αυτές οι πιστοποιήσεις από τη Schneider Electric αναγνωρίζονται ως αξιόπιστη μάρκα σε πολλούς κλάδους.

Η νέα πιστοποίηση της SE απευθύνεται σε συνεργάτες, οι οποίοι ασχολούνται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή Data Center, ειδικούς σε θέματα ψύξης και ενέργειας, ολοκλήρωσης συστημάτων και αυτοματισμού διαδικασιών, ηλεκτρολόγους και μηχανολόγους εργολάβους και παρόχους υπηρεσιών.

Η έγκαιρη κατάρτιση των εμπειρογνωμόνων των Data Centers είναι κρίσιμη στον ταχέως εξελισσόμενο τομέα των τεχνολογιών των Data Centers. Η τακτική εκπαίδευση και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων διασφαλίζουν ότι οι συνεργάτες παραμένουν ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις, επιτρέποντάς τους να αξιοποιούν τα νέα εργαλεία προς όφελος των δικών τους πελατών.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει, να υποστηρίζει και να δημιουργεί ευκαιρίες συνεργασίας. Οι νέες παροχές, ως μέρος αυτής της εστίασης στην εκπαίδευση σε κρίσιμες υποδομές, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση για πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση και περιλαμβάνουν:

Διαδικτυακή εκπαίδευση: Μια νέα εκπαιδευτική διαδρομή που επικεντρώνεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή λύσεων κρίσιμων υποδομών, όπως η παροχή ενέργειας, η ψύξη, η ανάπτυξη λογισμικού και οι λύσεις turnkey για Data Centers.

Κονκάρδα και πιστοποιητικό: Παροχή αναγνωρισμένων πιστοποιητικών του κλάδου ως απόδειξη ικανότητας για δυνητικούς πελάτες, που επιτρέπουν στους συνεργάτες να ξεχωρίζουν και να διαφοροποιούνται στην αγορά.

Πρόσβαση σε ολοκληρωμένο οικοσύστημα συνεργατών: Παροχή βοήθειας και συνεργασίας για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών με τρόπους που είναι πολύ περίπλοκοι ή μη διαχειρίσιμοι για ένα άτομο.

Πρόσβαση σε άλλες κορυφαίες πιστοποιήσεις: Πρόσβαση σε άλλες πιστοποιήσεις ικανοτήτων της Schneider Electric και σε εξειδικεύσεις τομέων που ενισχύουν την ευκαιρία ανάπτυξης τεχνογνωσίας για την προώθηση ψηφιακών, αποδοτικών και βιώσιμων λύσεων για τους πελάτες.

Πύλη συνεργατών: Μια εξατομικευμένη διαδικτυακή εμπειρία που παρέχει 24ωρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, τα εργαλεία, τα οφέλη και την εκπαίδευση.

Τεχνική υποστήριξη πριν από την πώληση: Προσαρμοσμένο πρόγραμμα φροντίδας που αναπτύσσεται σε χώρες για την εξασφάλιση τεχνικής υποστήριξης πριν από την πώληση, ώστε να διασφαλίζεται το σωστό επίπεδο υποστήριξης για τους Data Center and Critical Infrastructure Masters και τους πιστοποιημένους συνεργάτες.

Μεταπώληση και εκτέλεση υπηρεσιών: Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της EcoXpert Data Center & Critical Infrastructure είναι εξουσιοδοτημένοι να αγοράζουν και να μεταπωλούν υπηρεσίες με διαφοροποίηση με εγκεκριμένη καταχωρημένη ευκαιρία (πρόγραμμα ORP).

ΤΕΥΧΟΣ 560

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ