Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 July 2024 06:54

Πάνω από 15.000 επιχειρήσεις επιλέγουν Epsilon Digital

Η λύση Epsilon Digital προσφέρει απευθείας σύνδεση με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, συνδέεται με όλες τις εφαρμογές του Ομίλου Epsilon Net, αλλά και με όλα τα σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα ERP και τιμολογήσεων της αγοράς.

Η ολοκληρωμένη λύση Epsilon Digital διασφαλίζει την αυθεντικοποίηση, την αποδοχή και την αρχειοθέτηση τιμολογίων / παραστατικών πωλήσεων όλων των τύπων Β2Β, Β2C, όπως και Β2G, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες στην ΑΑΔΕ και στους τελικούς λήπτες, είτε αυτοί είναι ιδιωτικοί είτε δημόσιοι οργανισμοί. Όλη η διαδικασία έκδοσης παραστατικών ολοκληρώνεται ταχύτατα χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να αλλάξει περιβάλλον εργασίας. Στην περίπτωση ειδικά των λιανικών πωλήσεων, η επιχείρηση απαλλάσσεται από τη χρήση φορολογικών μηχανισμών και πλέον βασίζεται στην αυξημένη ασφάλεια, που η λύση Epsilon Digital προσφέρει.

Καλύπτει πλήρως όλες τις επιχειρήσεις, οργανισμούς και κλάδους της αγοράς εξασφαλίζοντας προστασία και εγκυρότητα με πιστοποιήσεις ISO για την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Τα παραστατικά διαβιβάζονται βάσει του ευρωπαϊκού μορφοτύπου έκδοσης ηλεκτρονικού τιμολογίου στην ΑΑΔΕ, ενώ στην περίπτωση των συναλλαγών με το Δημόσιο, η διαβίβαση γίνεται και στο κέντρο διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ.

Χιλιάδες επιχειρήσεις και οργανισμοί, από διάφορους κλάδους, όπως χρηματοοικονομικός, εμπόριο λιανικής και χονδρικής πώλησης, τηλεπικοινωνίες, βιομηχανία, διαφήμιση, ΜΜΕ, εκδόσεις, εκπαίδευση, ενέργεια, εστίαση / ψυχαγωγία, λογιστικά γραφεία κ.ά., έχουν ήδη εμπιστευθεί το Epsilon Digital και απολαμβάνουν μια σειρά από οφέλη, όπως εξάλειψη λαθών, άμεση ενημέρωση κατάστασης επεξεργασίας τιμολογίου, φορολογικά κίνητρα, αύξηση παραγωγικότητας, μείωση κόστους, ενίσχυση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσω της μείωσης κατανάλωσης χαρτιού και ενέργειας κ.ά.

Ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που έχουν υιοθετήσει τη λύση αυτή, συγκαταλέγονται οι Motor Oil, Helleniq Energy, Σκλαβενίτης, Elinoil, Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα της Ελλάδος, Aegean Oil, Revoil, ΖΕΝΙΘ κ.ά.

ΤΕΥΧΟΣ 551

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ