Skip to main content
3 September 2024 06:55

Ο CEO της LG μίλησε στο φόρουμ LG Sciencepark

Η LG Electronics εξελίσσεται ταχέως σε μια «Έξυπνη Εταιρεία Λύσεων Ζωής», αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και την τεχνολογική της ικανότητα ως ηγέτης στις οικιακές συσκευές. Ως μέρος της στρατηγικής «Future Vision 2030», η LG έχει δεσμευτεί για συνεχή μετασχηματισμό και ανάπτυξη.

Στις 21 Αυγούστου, η LG φιλοξένησε ένα φόρουμ επενδυτών στο LG Sciencepark στη Σεούλ, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος κος William Cho περιέγραψε την πρόοδο και τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας. Η εκδήλωση είχε ως στόχο να κοινοποιήσει την πρόοδο και τα σχέδια της μεσοπρόθεσμης έως μακροπρόθεσμης στρατηγικής της LG απευθείας στην αγορά, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη διαφάνεια.

Μετά την ανακοίνωση του 2030 Future Vision και τη συνάντηση των μετόχων, η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με την αγορά και τα ενδιαφερόμενα μέρη μέσω άμεσης επικοινωνίας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους βασικούς επιχειρηματικούς ηγέτες, όπως καταδεικνύεται σε αυτό το φόρουμ επενδυτών.

Στο πλαίσιο του σχεδίου Future Vision 2030, η LG στοχεύει να γίνει μια «Εταιρεία λύσεων Smart Life» συνδέοντας και ενισχύοντας τις εμπειρίες των πελατών σε διάφορους χώρους, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, εμπορικών περιβαλλόντων και εικονικών πλατφορμών. Για να το επιτύχει αυτό, η εταιρεία σχεδιάζει να επιταχύνει τον μετασχηματισμό του επιχειρηματικού χαρτοφυλακίου της προς ένα μοντέλο με εντονότερο προσανατολισμό στο μέλλον. Ο στόχος είναι να επιτευχθούν οι στόχοι «Triple Seven»: μέσος ρυθμός ανάπτυξης 7%, λειτουργικό κέρδος 7% και σχέση επιχειρησιακής αξίας προς EBITDA 7.

Στην εκδήλωση, η LG αποκάλυψε αύξηση εσόδων κατά 8%, λειτουργικά κέρδη 6% και τετραπλάσια αύξηση στα EV/EBITDA σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, με βάση το πρώτο εξάμηνο του φετινού έτους.

ΤΕΥΧΟΣ 568

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ