Skip to main content
24 March 2023 07:51

Ο Όμιλος Σαρακάκη φέρνει στην Ελλάδα την Peugeot Motorcycles

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ανακοίνωσε μία ιδιαιτέρως «ηχηρή» συνεργασία με τον παλαιότερο κατασκευαστή μηχανοκίνητων δίκυκλων, την εμβληματική Peugeot Motorcycles.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρεται πως: «Με 125 χρόνια ιστορίας, η Peugeot Motorcycles είναι μια παγκόσμια μάρκα που έχει να επιδείξει μοναδική τεχνογνωσία, ακρίβεια, κουλτούρα, κομψότητα και επινοητικότητα, πάντα υπηρετώντας τον άνθρωπο μέσω της ισχυρής γαλλικής κληρονομιάς της. Η Peugeot Motocycles μοιράζεται όλα τα θεμελιώδη στοιχεία ταυτότητας και σχεδιασμού της διάσημης μάρκας με σήμα το Λιοντάρι. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της PEUGEOT κατασκευάζουν οχήματα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διεγείροντας έντονα συναισθήματα μέσω μιας συναρπαστικής και απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας».

Όπως επισημαίνεται, η προμήθεια των δίκυκλων οχημάτων της Peugeot αναμένεται να εκκινήσει στην ελληνική αγορά το αμέσως προσεχές διάστημα. «Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεχίζει την παράδοση που έχει σε καινοτόμα και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα, καθώς και σε πρωτοποριακές υπηρεσίες. Έχοντας υιοθετήσει στην κουλτούρα του μία απόλυτα πελατοκεντρική προσέγγιση, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στοχεύει σε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και σε εξατομικευμένες εμπειρίες που παρέχουν στους πελάτες του ηρεμία και ασφάλεια», καταλήγει το δελτίο.

Τεύχος 254

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ