Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 July 2024 06:51

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στο πλευρό του ΣΕΠΠΒΑΤΥ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στέκεται εμπράκτως στο πλευρό του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού – ΣΕΠΠΒΑΤΥ, για την ενίσχυση του σημαντικού έργου των εθελοντών ειδικά την απαιτητική περίοδο της πυροπροστασίας. Ο Όμιλος παραχώρησε στο ΣΕΠΠΒΑΤΥ ένα All-Terrain Vehicle Segway Snarler AT6L της Segway Powersports, εφοδιασμένο με αντλία πυρόσβεσης και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να συμβάλλει αποτελεσματικά στην πρόληψη κατά των πυρκαγιών, στη δασοπροστασία και τη δασοπυρόσβεση.

Επίσης, έφερε δεξαμενή νερού 110 λίτρων και έχει δυνατότητα μεταφοράς πυροσβεστήρων. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με ρυμουλκούμενη κατασκευή, ώστε να μεταφέρει δεξαμενή τουλάχιστον 400 λίτρων νερού, έχει εμπρόσθιο χώρο φόρτωσης και υδραυλικά εξαρτήματα για πιο αποτελεσματική πυρόσβεση.

Την ίδια στιγμή, ο Όμιλος έκανε δωρεά σημαιών, οι οποίες φέρουν ενδεικτικές σημάνσεις για τους δείκτες επικινδυνότητας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Οι νέες σημαίες τοποθετήθηκαν σε κομβικά σημεία της περιοχής ευθύνης του ΣΕΠΠΒΑΤΥ, συμβάλλοντας στην πρόληψη πυρκαγιών και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

ΤΕΥΧΟΣ 456

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ