Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 April 2022 09:00

Οριστικό: Από τον Σεπτέμβρη η WIND μετονομάζεται σε Nova!

Του Χάρη Ματθαίου

Η νέα, κοινή διοικητική ομάδα των Nova και WIND Hellas έχει αναλάβει να τρέξει τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη συγχώνευση των 2 εταιρειών. Αρκετά είναι τα ζητήματα που αρχίζουν σταδιακά να παίρνουν τον δρόμο τους και για το πρώτο από αυτά η απόφαση είναι οριστική. Πρόκειται για την εμπορική επωνυμία της νέας εταιρείας, η οποία θα φέρει το όνομα Nova.

Η απόφαση που πάρθηκε δεν ήταν δύσκολη και σε αυτό 2 ήταν οι λόγοι που έπαιξαν τον ρόλο τους. Πρώτα απ’ όλα η χρήση του ονόματος WIND προϋποθέτει την πληρωμή τέλους, καθώς η εταιρεία κατέβαλε μέχρι σήμερα 20 εκατομμύρια ετησίως στον ομότιτλο ιταλικό όμιλο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί αυτό. Επιπρόσθετα, η επωνυμία Nova είναι ένα brand name με τεράστια οντότητα στην ελληνική αγορά και σημαντική απήχηση στην ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Techmail, τον προσεχή Σεπτέμβρη μπαίνουν τίτλοι τέλους για το brand name WIND που εισήλθε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά στις 5 Ιουνίου του 2007, καθώς η εταιρεία από τότε και στο εξής θα φέρει την επωνυμία Nova.

Σε πρώτη φάση θα αλλάξει η επωνυμία των WIND shops σε Nova shops, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου, ώστε τα νέα συνδυαστικά πακέτα Nova της ενοποιημένης εταιρείας που προκύπτει από τη συγχώνευση των 2 εταιριών, τα οποία θα περιλαμβάνουν υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, σταθερής τηλεφωνίας/Internet και πλέον και κινητής τηλεφωνίας, να προσφέρονται μέσω της κοινής αλυσίδας του πανελλαδικού δικτύου 200+ καταστημάτων.

Τεύχος 47

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ