Skip to main content
21 January 2022 13:27

Ολοκληρώστε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας με τη βοήθεια της ManageEngine

Η εξάπλωση της πανδημίας έδωσε στην απομακρυσμένη εργασία πρωταγωνιστικό ρόλο στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Ωστόσο, όλες οι επιχειρήσεις ήρθαν αντιμέτωπες με τις ανεπάρκειες των λογισμικών συστημάτων και των υποδομών πληροφοριακών συστημάτων τους. Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα της ManageEngineCombating Endpoint Management and Security Challenges in the COVID-19 Era»), πάνω από το 15% των επιχειρήσεων αντιμετώπισαν ελλείψεις στην παροχή εταιρικού εξοπλισμού, στους απομακρυσμένους χρήστες. Για την κάλυψη της συγκεκριμένης ανάγκης, επιστρατεύτηκαν οι προσωπικές συσκευές χρηστών – smartphones, tablets, laptops – που λόγω της μη «συμμόρφωσής» τους με τις εταιρικές πολιτικές ασφάλειας, εξέθεταν τόσο τους χρήστες όσο και τα εταιρικά δίκτυα σε κίνδυνο.

Η λύση MDM (Mobile Device Management) της ManageEngine – το ManageEngine Mobile Device Manager Plus – είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν διαχείρισης φορητών συσκευών, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στο εργατικό δυναμικό κάθε επιχείρησης τα οφέλη της κινητικότητας, ενισχύοντας την παραγωγικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Επιτρέπει τη διαχείριση smartphones, tablets, φορητών κι επιτραπέζιων υπολογιστών, τηλεοράσεων και κάθε άλλης συσκευής, μέσα από μία ενοποιημένη κονσόλα, υποστηρίζοντας παράλληλα πολλά λειτουργικά συστήματα (Android, iOS, iPadOS, tvOS, macOS, Windows και Chrome OS). Το Mobile Device Manager Plus της ManageEngine, που διατίθεται αυτόνομα ή μέσω της σουίτας Desktop Central, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τουλάχιστον 10.000 επαγγελματιών Πληροφορικής σε 185 χώρες, οι οποίοι διαχειρίζονται συνολικά πάνω από 500.000 φορητές συσκευές. Υποστηρίζει 16 διαφορετικές γλώσσες, ενώ παρέχεται δωρεάν για έως και 25 συσκευές.

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες του ManageEngine MDM Plus:

  • Ολοκληρωμένη υποστήριξη για εταιρική φορητότητα
  • Απομακρυσμένη εγκατάσταση και διαχείριση εφαρμογών
  • Απόλυτη ασφάλεια για τα εταιρικά δεδομένα
  • Προστασία εταιρικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Κοινή χρήση εγγράφων σε κινητές συσκευές με ελάχιστα κλικ·
  • Διαχείριση εταιρικών και ιδιωτικών συσκευών

Καθώς τα οικοσυστήματα που βασίζονται σε cloud και υβριδικά περιβάλλοντα κερδίζουν έδαφος, η αναδιάρθρωση της ψηφιακής στρατηγικής των επιχειρήσεων είναι επιτακτική. Λύσεις, όπως αυτές που προσφέρει η ManageEngine, μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες να πραγματοποιήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους πιο γρήγορα και ομαλά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ