Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 October 2024 06:45

Ολοκληρώνεται η εξαγορά της Cyberint από την Check Point Software

Η Check Point Software Technologies ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Cyberint Technologies. Οι βασικές δυνατότητες της Cyberint περιλαμβάνονται τώρα στην πλατφόρμα Infinity και στις διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Με αυτήν την εξαγορά παρέχεται:

Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εξωτερικών κινδύνων για επιχειρήσεις: Εντοπισμός και κατάργηση λογαριασμών ιστότοπων, phishing και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και κλεμμένων διαπιστευτηρίων και δεδομένων που έχουν διαρρεύσει και σχετίζονται με οργανισμούς. Επιτρέπει επίσης στις εταιρείες να εντοπίζουν ευάλωτους ιστότοπους και εφαρμογές και να δίνουν προτεραιότητα, αλλά και να μετριάζουν αποτελεσματικά αυτές τις ευπάθειες.

Ταχεία παράδοση αποτελεσματικών και αξιοποιήσιμων πληροφοριών για την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων: Αξιοποιήσιμη ευφυΐα εντός 20 λεπτών μετά την εγκατάσταση που διασφαλίζει ότι οι ομάδες ασφαλείας μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις απειλές και να αποτρέψουν ransomware επιθέσεις.

Υποστήριξη από AI που ενισχύεται από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης: Αποτελεσματική ανίχνευση κινδύνων, μετριασμός και ειδοποίηση με βάση τα δεδομένα με ελάχιστες ψευδείς θετικές ενδείξεις. Η ανθρώπινη νοημοσύνη ενισχύει περαιτέρω αυτήν την προσέγγιση, προσφέροντας εξειδικευμένη καθοδήγηση και εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη διαχείριση υψηλής ποιότητας.

ΤΕΥΧΟΣ 591

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ