Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 April 2022 06:54

Ολοκληρωμένη σειρά διακοπτικού υλικού Unica από την Schneider Electric

Η Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά διακοπτικού υλικού Unica, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία τόσο σε κατοικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως κτίρια γραφείων, επιχειρήσεις ή ξενοδοχεία.

Η σειρά αυτή διακρίνεται χάρη στην εύκολη εγκατάστασή της, τον επιπλέον χώρο για καλωδίωση που διαθέτει και τη συμβατότητά της με προηγούμενες εκδόσεις.

Η νέα σειρά Unica σχεδιάστηκε με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την εργονομία, φέρνοντας στην αγορά τόσο μοντέρνα σχέδια, όσο και νέα φυσικά υλικά, όπως ξύλο, σχιστόλιθος, γυαλί, καουτσούκ, μέταλλο, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που καλύπτουν κάθε γούστο. Επιπλέον, περιλαμβάνει και μια καινοτόμα επιλογή που προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία, σε λευκό χρώμα, χάρη στην τεχνολογία ιόντων αργύρου, που σταματά την ανάπτυξη και την εξάπλωση βακτηρίων.

Η σειρά Unica Antibacterial συστήνεται ειδικά για παιδικά δωμάτια, κουζίνες, κοινόχρηστους χώρους και γενικά, όπου η υγιεινή είναι υψίστης σημασίας. Η συγκεκριμένη σειρά είναι διαθέσιμη στην αισθητική Unica Pro αλλά και στους σταθμούς εργασίας Unica System+. Οι σειρές Unica Pro και Unica System+, σχεδιασμένες για κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους είναι διαθέσιμες ήδη από το 2021 στην ελληνική αγορά.

Η νέα σειρά Unica αξιοποιεί όλους τους «έξυπνους» μηχανισμούς της τεχνολογίας Schneider Electric, όπως KNX και Unica System+ με σταθμούς εργασίας, ενδοδαπέδια κουτιά και λύσεις φόρτισης συσκευών στους χώρους γραφείου. Επιπλέον, οι ανιχνευτές κίνησης, τα LED dimmers, οι χρονοδιακόπτες, οι θερμοστάτες και ο έλεγχος ρολών της σειράς προσφέρουν αυξημένη χρηστικότητα και ευελιξία, καλύπτοντας πλήρως τόσο τις τρέχουσες, όσο και τις μελλοντικές ανάγκες κάθε καταναλωτή και ηλεκτρολόγου.

Τεύχος 52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ