Skip to main content
14 October 2022 06:46

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον εορτασμό των 25 χρόνων της Office Line

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Η εκδήλωση της Office Line για τον εορτασμό των 25 ετών από την ίδρυσή της, πραγματοποιήθηκε σε άκρως εορταστικό κλίμα με τη συνοδεία live μουσικής την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου στο Golf της Γλυφάδας.

Ο CEO της εταιρείας, κος Παναγιώτης Κουρής μάς καλωσόρισε με έναν σύντομο ζεστό χαιρετισμό, κατά τον οποίο ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τα 25 χρόνια που πέρασαν, ξεκινώντας χαρακτηριστικά λέγοντας «χωρίς εσάς δεν θα ήμασταν ούτε εμείς εδώ».

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ευκαιρία συνάντησης και δικτύωσης για την Office Line και τους συνεργάτες της, αφού τα τελευταία 2.5 χρόνια η πανδημία περιόρισε τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κος Κουρής τόνισε με αισιοδοξία πως το μέλλον αναμένεται να είναι γεμάτο καινοτομίες και επιτυχίες.

Στην εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε καμία εμπορική παρουσίαση, ωστόσο ακολούθησαν πάνελ, στα οποία συμμετείχαν: ο κος Δημήτρης Γιάντσης, Γενικός Διευθυντής Έργων της ΚτΠ, η κα Αικατερίνη Κουρή, CFO της Office Line, ο κος Βασίλης Κουρής, ο κος Μιχάλης Μιχελάκης, Head of IT Operations στην Dixons, ο κος Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών της Microsoft, ο κος Βασίλης Κρανιώτης, Technical Director της Office Line, Πέτρος Λιβάνιος, Technology Advisor Manager της Office Line, και ο κος Βασίλης Παπούλιας, COO της Office Line.

Μείνετε συντονισμένοι για αναλυτικό ρεπορτάζ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Techmail της Δευτέρας, 17 Οκτωβρίου.

Τεύχος 151

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ