Skip to main content
6 April 2022 09:01

Οι νέες δυνατότητες του NAKIVO Backup & Replication από την Safefort

Προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια δεδομένων, το NAKIVO Backup & Replication v10.6 Beta μπορεί πλέον να προστατεύει κοινόχρηστα αρχεία CIFS και NFS, καθώς και μεμονωμένους φακέλους μέσα στα κοινόχρηστα αρχεία. Το NAS Backup επιτρέπει την εκτέλεση εργασιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, καθώς και τη λεπτομερή ανάκτηση κοινόχρηστων αρχείων σε συσκευές NAS, σε συσκευές που χρησιμοποιούν Windows και σε διακομιστές αρχείων Linux με τα πρωτόκολλα NFS 3.x, SMB 2.x και SMB 3.x.

Επιπλέον, το NAKIVO Backup & Replication v10.6 Beta διαθέτει ενισχυμένες δυνατότητες anti-ransomware. Η έκδοση αυτή εισάγει το Hardened AMI, που επιτρέπει στο σημείο ανάκτησης να παραμένει απρόσβλητο σε επεξεργασία, διαγραφή ή κρυπτογράφηση από ransomware, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η οποία καθορίζεται από τον χρήστη.

Επεκτείνοντας τις δυνατότητες προστασίας δεδομένων για το Microsoft 365, η έκδοση v10.6 Beta επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ομαδική επαναφορά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αρχείων και φακέλων OneNote.

Η νέα λειτουργία Backup from Nimble Storage Snapshots μειώνει τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων προστασίας δεδομένων στο περιβάλλον παραγωγής και βελτιώνει τα RPO, δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας των VMware VM που φιλοξενούνται σε συσκευές αποθήκευσης Nimble απευθείας από στιγμιότυπα αποθήκευσης.

Τέλος, για την ενίσχυση της αξιοπιστίας και την αποφυγή σημείων συμφόρησης, η υποστήριξη εξωτερικής βάσης δεδομένων του NAKIVO Backup & Replication v10.6 Beta βοηθάει στην αποφυγή της καταστροφής δεδομένων που μπορεί να συμβεί σε μεγάλα περιβάλλοντα.

Τεύχος 43

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ