Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 July 2024 06:43

Οι μετοχές της Softweb στην ΕΝ.Α. PLUS του ΧΑ

Η εταιρεία Softweb – Adaptive I.T. Solutions Α.Ε. ανακοίνωσε ότι στις 23 Ιουλίου 2024 άρχισε η διαπραγμάτευση του συνόλου των 5.130.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της, ονομαστικής αξίας 0,12 ευρώ εκάστης στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της εναλλακτικής αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στις 22 Ιουλίου 2024, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS. Σύμβουλος για την ένταξη των μετοχών της εταιρείας στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η Koubaras Ltd.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας είναι 0,86 ευρώ ανά μετοχή. Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης.

Το πληροφοριακό έγγραφο που συντάχθηκε για την ένταξη των μετοχών στην ΕΝ.Α. PLUS είναι διαθέσιμο από τις 22 Ιουλίου 2024 σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. – Χρηματιστήριο Αθηνών» της Softweb και του Συμβούλου ΕΝ.Α.

ΤΕΥΧΟΣ 555

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ