Skip to main content
26 September 2022 06:52

Οι Ημέρες Καριέρας τον Οκτώβριο στην Τεχνόπολη

Το kariera.gr διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, στις 8-9 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση να κάνουν εγγραφή εδώ.

Με τις συμμετέχουσες εταιρείες να ξεπερνούν τις 70, κάθε επισκέπτης θα μπορεί να εξερευνήσει πληθώρα επιλογών εύρεσης εργασίας και εξέλιξης δεξιοτήτων, σε τέσσερα ξεχωριστά κτίρια:

Στην Αίθουσα Συνεντεύξεων, οι επισκέπτες του event θα μπορούν να κάνουν 1:1 συνεντεύξεις με εκπροσώπους επιτυχημένων εταιρειών σε κλάδους Λιανικής, Εξυπηρέτησης Πελατών, Supply Chain, Logistics, Κατασκευών, Security, Τουρισμού, HoReCa κ.ά.

Στο Hall Top Εργοδοτών, oι επισκέπτες θα γνωρίσουν Κορυφαίους Εργοδότες, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει για όσα προσφέρουν καθημερινά στους ανθρώπους τους.

Στο Lobby Ευκαιριών Εξέλιξης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα, για upskilling και reskilling, που αφορούν εργαζόμενους, καθώς επίσης και προγράμματα για φοιτητές (π.χ. πρακτική άσκηση) και αποφοίτους, για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους πορείας.

Στο Αμφιθέατρο Γνώσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνελ με διακεκριμένους ομιλητές και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά workshops, με σκοπό να ανακαλύψουν εξελίξεις και τάσεις της αγοράς εργασίας, να ενημερωθούν για τις δεξιότητες του σήμερα, να έρθουν σε επαφή με Κορυφαίους Εργοδότες και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές για την εργασιακή τους ζωή.

Τεύχος 137

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ