Skip to main content
23 December 2022 07:56

Οι εταιρείες του κλάδου δωρίζουν σε όσους έχουν ανάγκη!

Στο κλίμα των εορτών, ο επιχειρηματικός κόσμος με αίσθημα εταιρικής ευθύνης στέκεται στο πλευρό των λιγότερο προνομιούχων ανθρώπων. Μερικές από τις πολλές εταιρείες του χώρου που προχώρησαν σε φιλανθρωπικές δράσεις, παρουσιάζονται παρακάτω.

H Space Hellas στηρίζει την καμπάνια «Make a Wish»

Η Space Hellas συνεχίζει το φιλανθρωπικό έργο της, συμμετέχοντας για ακόμα μία χρονιά στην προσπάθεια του οργανισμού Make a Wish.

Η Space Hellas θα στηρίξει τις προσπάθειες του Make a Wish, θέλοντας να προσφέρει «έστω μια μικρή στιγμή χαράς σε ένα παιδί, εκπληρώνοντας την ευχή του». Σε ανάρτησή της η εταιρεία τονίζει πως «η κάθε κίνηση αγάπης για το Make a Wish δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή. Είναι πολλά παιδικά χαμόγελα.

Η Pylones Hellas ενισχύει την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Στα πλαίσια των Χριστουγέννων, η Pylones Hellas έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά των εργαζομένων της να περάσουν ανάλαφρες και γιορτινές στιγμές, υπηρετώντας ταυτόχρονα έναν καλό σκοπό.

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο Alma Mater και εξασκώντας την φαντασία τους δημιουργήσανε κεράσματα, που όμως αυτή τη φορά δεν προορίζονταν για τα ίδια, αλλά για τα παιδιά εκείνα που δεν έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν όπως τους αξίζει τα Χριστούγεννα.

Μαζί με την κοινωνική κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος λοιπόν, τα φαγητά που φτιάχτηκαν από τους εργαζομένους της Pylones Hellas και τα παιδιά τους θα διανεμηθούν σε όσα παιδιά έχουν ανάγκη.

Επίσκεψη της Office Line σε Φιλανθρωπικό Σύλλογο

Με αίσθημα εταιρικής ευθύνης, αντιπροσωπεία της Office Line επισκέφτηκε την κοινωνική υπηρεσία Η Αγκαλιά. Συγκεκριμένα, ο κος Παναγιώτης Κουρής, η κα Καίτη Κουρή και ο κος Κωνσταντίνος Τσάλλας συνάντησαν την οργανωτική ομάδα του συλλόγου, ο οποίος συμβάλει σημαντικά στην προστασία και τη φροντίδα των παιδιών και παράλληλα, στηρίζει γυναίκες, που έχουν υποστεί εγκατάλειψη, κακοποίηση και κοινωνικοοικονομικό αποκλεισμό. Επιπλέον, η αντιπροσωπεία της Office Line είχε τη χαρά να συναναστραφεί και με παιδιά που ήταν με τις μητέρες τους, που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στους χώρους του συλλόγου.

Σε σύντομη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται σχετικά: «Η αποστολή μας ήταν ξεχωριστή: Να προσφέρουμε δώρα, καλύπτοντας παράλληλα μικρές ή μεγάλες ανάγκες της “Αγκαλιάς”, με την ευχή να πραγματοποιηθεί το όραμά της για “Δικαίωμα στη ζωή και με ποιότητα, για κάθε μητέρα και παιδί”. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!»

Η PartnerNET δωρίζει τεχνολογικό εξοπλισμό σε φιλανθρωπικό οργανισμό

Την οργάνωση Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) επέλεξε και η PartnerNET για να προσφέρει δωρεάν τεχνολογικό εξοπλισμό στα πλαίσια του φιλανθρωπικού της χαρακτήρα.

Σε δημοσίευσή της, η εταιρεία ανέφερε: «Στην PartnerNET αναγνωρίζουμε το σπουδαίο έργο του Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), που προσφέρει απλόχερα φροντίδα στα παιδιά που την έχουν ανάγκη, καθώς δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Γι’ αυτό τους στηρίζουμε έμπρακτα, δωρίζοντας προηγμένες IP τηλεφωνικές συσκευές για τις ανάγκες επικοινωνίας του οργανισμού, ενισχύοντας τη μεγάλη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς.

Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο μαζί!»

Τεύχος 200

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ