Skip to main content
3 March 2023 06:59

Οθόνη E32k G5 4K USB-C από την HP

Η οθόνη E32k G5 διαθέτει διαγώνιο 32 ιντσών και ανάλυση 4K. Πρόκειται για μία USB Type-C οθόνη. Είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ποιοτικά γραφικά και ευελιξία και να επαναπροσδιορίζει την ακρίβεια, με σκοπό τη βέλτιστη απόδοση. Με μέγεθος (διαγώνιας) οθόνης 80 cm (31,5″), χρόνο απόκρισης 5ms GtG (με υπεροδήγηση), εγγενή ανάλυση 4K UHD (3840×2160) και λόγο αντίθεσης 1000:1 1, καταφέρνει να προσφέρει στον χρήστη υψηλή ποιότητα θέασης, είτε εκείνος εστιάζει στις λεπτομέρειες είτε τον ενδιαφέρει η γενικότερη εικόνα.

Η οθόνη προσφέρει εξαιρετική οπτική λεπτομέρεια, για κάθε αποτύπωση εικόνας ή φύλλου εργασίας, με τετραπλάσια ακρίβεια σε σύγκριση με μια τυπική οθόνη FHD και ζωηρά χρώματα χάρη στον χώρο χρωμάτων 99% sRGB.

Σημαντικό της πλεονέκτημα αποτελεί, επίσης, η άνεση που προσφέρει στον εργασιακό χώρο. Συγκεκριμένα, χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής 4 κατευθύνσεων με βελτιστοποίηση από τον οδηγό εργονομικής ρύθμισης βήμα προς βήμα, επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει άνετα μέρα και νύχτα με τον αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα προβολής, για να ταιριάζει με το περιβάλλον, και προσφέρει επιπλέον άνεση με το HP Eye Ease.

Τεύχος 239

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ