Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 June 2022 09:00

Ξεκινά το φετινό ICT Roadshow της Huawei Enterprise

Του Στάθη Ασπιώτη

Τα Campus Networks, αλλά και τα full-stack Data Centers της Huawei, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες του ICT Roadshow 2022 της εταιρείας.

Το φετινό ICT Roadshow έχει τίτλο Digital Transition to New Value Together και απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες, συνεργάτες, κλαδικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και σε φίλους του κλάδου.

Οι χώρες που θα περιοδεύσει το RoadShow της Huawei είναι η Πολωνία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Ρουμανία, η Σερβία, η Αυστρία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία και, φυσικά, η Ελλάδα. Το Tour έχει ήδη ξεκινήσει από τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με τον κο Song Wenqi, Πρόεδρο του τμήματος CEE & Nordic European Enterprise Business, στόχος της Huawei είναι «να επιδείξει τα βασικά προϊόντα και τις λύσεις που απαιτούνται για να συνεχιστεί το ταξίδι του μετασχηματισμού».

Τέλος, κατά τη διάρκεια του Roadshow, θα παρουσιαστούν, επίσης, έργα και προτάσεις για την προστασία των φυσικών οικοσυστημάτων παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία. Αυτά τα έργα υλοποιούνται βάσει του μακροπρόθεσμου προγράμματος TECH4ALL της Huawei που ξεκίνησε το 2019.

Στην Ελλάδα, το Roadshow θα βρίσκεται στις 11 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και στις 14 Ιουλίου στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, πατώντας εδώ.

Τεύχος 81

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ