Skip to main content
17 February 2023 06:54

Ξεκινάει εκπαίδευση για Azure από την Interlei

Περιορισμένος αριθμός θέσεων παραμένει για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει την Interlei και τα οποία ξεκινάνε την 21η Φεβρουαρίου.

Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα σπουδών δύναται να περιλαμβάνει εκπαίδευση που παρέχει τις πιστοποιήσεις AZ-800T00: Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure και AZ-801T00: Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services.

Το σεμινάριο για την πιστοποίηση AZ-800T00: Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure απευθύνεται σε Windows Server Hybrid Administrators, οι οποίοι έχουν εμπειρία σε Windows Server και θέλουν να αναβαθμίσουν τις ικανότητες τους συνδυάζοντας on-premises και hybrid technologies. Μέσω αυτού, οι καταρτιζόμενοι θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται core Windows Server workloads και υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τεχνολογίες on-premises, hybrid, και cloud. Επίσης θα διδαχθούν τρόπους υλοποίησης και διαχείρισης on-premises και hybrid λύσεις όπως identity, management, compute, networking, και storage σε Windows Server hybrid περιβάλλον.

Ενώ, το σεμινάριο για τη πιστοποίηση AZ-801T00: Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services, απευθύνεται στο ίδιο κοινό προσφέροντας εκπαίδευση και επιπλέον κατάρτιση στη ρύθμιση προηγμένων λειτουργιών και δυνατοτήτων των Windows Server, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες on-premises, hybrid και cloud. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν πώς να αξιοποιήσουν τις hybrid δυνατότητες του Azure, πώς να μεταφέρουν εικονικούς και φυσικούς διακομιστές στο Azure IaaS και πώς να προστατέψουν τα Azure VM με Windows Server. Τέλος θα μάθουν πώς να εκτελούν εργασίες που σχετίζονται με την υψηλή διαθεσιμότητα, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την αποκατάσταση αστοχιών. Το μάθημα περιλαμβάνει σημαντικά εργαλεία διαχείρισης και τεχνολογίες όπως: Windows Admin Center, PowerShell, Azure Arc, Azure Automation Update Management, Microsoft Defender for Identity, Azure Security Center, Azure Migrate, and Azure Monitor.

Τεύχος 230

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ