Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 October 2024 06:48

Πρόγραμμα τεχνολογικής εκπαίδευσης από τη σχολή Zone01 Athens

Η σχολή προγραμματισμού Zone01 Athens ανακοινώνει την έναρξη του πρώτου της κύκλου, ενός πενταετούς προγράμματος που στοχεύει στην παροχή δεξιοτήτων σε ανερχόμενους επαγγελματίες στον τομέα της τεχνολογίας. Σήμερα, σηματοδοτείται η αρχή αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας, η οποία φιλοδοξεί να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένα ταλέντα στον τομέα της τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα προσφέρει πρακτική, εντατική εκπαίδευση με έμφαση σε τομείς, όπως η ανάπτυξη λογισμικού, η επιστήμη δεδομένων, η κυβερνοασφάλεια και η τεχνητή νοημοσύνη. Κατά τη διάρκεια των δύο ετών φοίτησης, οι σπουδαστές θα συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει θεωρητική γνώση με την επίλυση πραγματικών προβλημάτων και την ολοκλήρωση πρακτικών έργων που δοκιμάζουν όχι μόνο τις προγραμματιστικές δεξιότητες, αλλά και τα soft skills των σπουδαστών. Με τη δημιουργία ενός καινοτόμου περιβάλλοντος μάθησης, το Zone01 Athens διασφαλίζει ότι οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, οι συμμετέχοντες θα λάβουν εντατική εκπαίδευση με την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων και ειδικών του κλάδου. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες ή να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τεχνολογικού τοπίου της Ελλάδας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ