Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 January 2022 13:38

Νέο Public Group με επίκεντρο πάντα τον πελάτη

Επένδυση €50 εκατ. στο νέο Public Group ανακοίνωσε ο Όμιλος Olympia αποβλέποντας στην επιτάχυνση του αναπτυξιακού και επενδυτικού του πλάνου για διεύρυνση των προϊόντων που παρέχει στο ενοποιημένο δίκτυο των 70 φυσικών καταστημάτων, στην e-Commerce πλατφόρμα και στο εξειδικευμένο Marketplace που λειτουργεί.

Χάρη στη νέα στρατηγική του Public, θα δημιουργηθούν νέα Public concept stores που συνδυάζουν τα ψώνια με την ψυχαγωγία σε εντυπωσιακούς, σύγχρονους και φιλικούς προς τους καταναλωτές χώρους, για μια άνετη και ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία αγορών, με επιλογές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εκτός από αυτό, θα παρουσιαστούν καινοτόμα, ψηφιακά interfaces με επίκεντρο την εξαιρετική εμπειρία του πελάτη, δίνοντας του πρόσβαση σε αμέτρητες επιλογές προϊόντων, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τον τρόπο που επιλέγει να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Οι καταναλωτές θα έχουν την καλύτερη omnichannel εμπειρία χάρη στον συνδυασμό της καλύτερης πρότασης που φέρνουν τα καταστήματα Public στην αγορά με την πιο σύγχρονη e-commerce πλατφόρμα. Θα βελτιωθεί, επίσης, η ταχύτητα διεκπεραίωσης των παραδόσεων σε όλη την Ελλάδα μέσω της δημιουργίας ενός από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα logistics, και γενικότερα, θα βελτιωθεί η εμπειρία εξυπηρέτησης του καταναλωτή, μιας και θα αξιοποιηθούν πιο σύγχρονες λύσεις λογισμικού και εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης στο call center της εταιρείας: ψηφιοποίηση των συναλλαγών, υποστήριξη 24/7 εξυπηρέτησης και δραστική μείωση των χρόνων αναμονής.

Η επένδυση θα εστιάσει και σε μια in-house ομάδα από 100 εξειδικευμένους tech experts και software developers με στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών και λύσεων για καλύτερη αγοραστική εμπειρία σε Ελλάδα και Κύπρο. Σημαντικός στόχος του Public είναι, επίσης, η οικοδόμηση ακόμα πιο ισχυρών σχέσεων με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες, προκειμένου οι καταναλωτές να απολαμβάνουν την εμπειρία τους in-store και να έχουν πρόσβαση στα πιο σύγχρονα προϊόντα τεχνολογίας, πολιτισμού και οικιακών συσκευών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ