Skip to main content
2 February 2023 07:57

Νέο business monitor από την Samsung

Η οθόνη SD850 ενσωματώνει όλα τα εφόδια για να παρέχει ανώτερη ποιότητα εικόνας για τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Η προηγμένη ανάλυση της οθόνης LED διαθέτει διπλάσια πυκνότητα pixels από εκείνη της Full HD και χαρίζει καλύτερη οπτική εμπειρία παρέχοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αναπαράσταση χρωμάτων, sRGB 100%, υψηλής ακρίβειας ταιριάζει απόλυτα με την εκλεπτυσμένη γραφιστική, ενώ δύναται να απεικονίζει 1,07 δισεκατομμύρια διαφορετικά χρώματα – δηλαδή 64 φορές περισσότερα χρώματα από τις συμβατικές οθόνες.

Η σχεδίαση HAS της Samsung επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους της οθόνης έως και κατά 130 mm ώστε να αντιστοιχεί τέλεια στο ύψος των ματιών σας. Οι δυνατότητες εύκολης κλίσης και περιστροφής στον οριζόντιο και στον κατακόρυφο άξονα, επιτρέπουν τη γρήγορη και συνεχή ρύθμιση εάν δουλεύετε ομαδικά, ενώ μπορείτε να αλλάζετε την προοπτική από οριζόντια σε κατακόρυφη. Υποστηρίζει επίσης την Αυτόματη Περιστροφή OSD ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε το λόγο διαστάσεων της εικόνας όταν θέλετε να περιστρέψετε την οθόνη στον κατακόρυφο άξονα.

Ακόμα, η SD850 αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας με τον πιο πολυτελή τρόπο χάριν στο επιτηδευμένο πίσω μέρος και την επαγγελματική της εμφάνιση. Διαθέτει επίσης ένα προηγμένο διακοσμητικό πλαίσιο που ενισχύει την premium εμφάνιση και χαρίζει μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης που σας επιτρέπει να επικεντρώνεστε καλύτερα στις βασικές εργασίες.

Η SD850 παρέχει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων και προηγμένων συνδέσεων που βελτιώνουν την παραγωγικότητά σας, όπως η τριπλή διεπαφή συνδέσεων που παρέχει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή και τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό χάρη στην υποστήριξη DisplayPort 1.2/ HDMI 1.4 και DVI-D διπλής σύνδεσης, το USB 3.0 Hub που επιτρέπει τέσσερις γρήγορες συνδέσεις USB και το USB Super Charging για γρήγορη φόρτιση φορητών συσκευών μέσω USB 3.0.

Με τη λειτουργία Picture-by-Picture, μπορείτε να συνδέσετε δύο υπολογιστές στην ίδια οθόνη και να βλέπετε συγχρόνως και τις δύο επιφάνειες εργασίας σε μία οθόνη, η οποία χωρίζεται σε δύο μέρη. Μέσω αυτής, μπορείτε να εκτελείτε πολλαπλές εργασίες και να παρακολουθείτε βίντεο στην ανάλυση της πηγής. Είτε πρόκειται για 720p είτε για 480p, το PIP 2.0 δεν υποβαθμίζει το περιεχόμενο, διατηρώντας την ίδια ακριβώς καθαρή και ευκρινή ανάλυση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθούν οι ενσωματωμένες λειτουργίες που διαθέτει η οθόνη όπως: Eco Saving, Samsung MagicBright, Χρονοδιακόπτης απενεργοποίησης, Ρύθμιση μεγέθους εικόνας, PIP 2.0, PBP, USB Super-charging, Magic Up-scaling, Αισθητήρας φωτισμού Eco, Αυτόματη περιστροφή OSD, Λειτουργία παιχνιδιού.

Τεύχος 219

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ