Skip to main content
15 July 2024 06:46

Νέο σύστημα ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων της ΑΑΔΕ

Η Dataverse ανέλαβε την υλοποίηση του έργου για την προμήθεια νέου Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ) και υπηρεσιών συντήρησης αυτού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Η αξία της σύμβασης ανέρχεται στις 742.760 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια, η εγκατάσταση, και η παραμετροποίηση ενός νέου, ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων, σε αντικατάσταση του υφιστάμενου με τον τίτλο «Livelink», για το σύνολο των διακινούμενων εγγράφων της ΑΑΔΕ, με στόχο την αναβάθμιση της διοικητικής ικανότητας και λειτουργίας των υπηρεσιών της Αρχής.

Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο του έργου αποτελεί:

• Η καταγραφή, η αποτύπωση και η μοντελοποίηση των ψηφιακών και φυσικών διαδικασιών της ΑΑΔΕ, με στόχο την παροχή υπηρεσιών αυτοματοποιημένης διαχείρισης εγγράφων και τη δημιουργία ψηφιακών ροών οι οποίες να λειτουργούν με τυποποιημένο τρόπο.

• Ο προσδιορισμός και η εισαγωγή βέλτιστων διαδικασιών διαχείρισης και οργάνωσης ροών εγγράφων και υποθέσεων μέσω της αποδοτικότερης αξιοποίησης του νέου ΣΗΔΕ.

• Η ανάπτυξη αξιόπιστης, αποδοτικής και ασφαλούς διαλειτουργικότητας με τρίτα συστήματα διακίνησης εγγράφων της ΑΑΔΕ και τρίτων φορέων του δημοσίου.

ΤΕΥΧΟΣ 458

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ